BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporÜnal Aysal başkan adayı olmayınca Yıldırım'a sardı----

Ünal Aysal başkan adayı olmayınca Yıldırım'a sardı

Ünal Aysal başkan adayı olmayınca Yıldırım'a sardı
28 Eylül 2014 - 08:35 www.finansgundem.com

Ünal Aysal, G.Saray camiasının "Bırakma" baskısına işte bu yanıtı verdi

Önceki gün TT Arena'daki Sivas maçında birçok Galatasaraylının "Aday ol" dediği Ünal Aysal başkanlığı bırakma kararından vazgeçmiyor. Seçimli olağanüstü genel kurulda aday olmayacağını açıkladıktan sonra Perşembe günü katıldığı öğle yemeğinde masadakilere, "Dönmem. Çünkü dönersem Aziz Yıldırım gibi olurum. Geçmişte o da ayrıldıktan sonra taraftarının baskısıyla yeniden başkan olmuştu. Aziz Yıldırım'ın yaptığını ben yapmam" ifadelerini kullandığı öğrenildi. 

DÜRÜST'E 'BAŞKAN OL' BASKISI

Ünal Aysal'ın bu kesin tavrı sonrasında Galatasaray'da gözler Ali Dürüst'e çevrildi. Kulübün eski başkanlarından Faruk Süren'in "İşlerim çok. Bu ortamda aday olamam" açıklamasının ardından sarı-kırmızılı camiada önde gelen isimlerin Ali Dürüst'e "Artık senin zamanın geldi. Başkanlık koltuğu senin hakkın. Yıllarca bu kulübe yönetim kurullarında hizmet ettin. En güçlü yönetimi oluştur ve kulübü bu kaostan çıkar" dedikleri ifade ediliyor. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)