BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporÜnal Aysal basın toplantısını erteledi----

Ünal Aysal basın toplantısını erteledi

Ünal Aysal basın toplantısını erteledi
03 Aralık 2014 - 16:02 www.finansgundem.com

Eski başkan Ünal Aysal, camianın ileri gelenlerinin talebini geri çevirmedi

Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal, yarın düzenleyeceği basın toplantısını erteleme kararı aldı. Görevi bıraktığı günden bu yana özellikle mali konularla ilgili olarak hedef tahtasına oturtulan Aysal, camianın ileri gelenlerinin ricasını kırmadı. Ünal Aysal'ın kapısını çalan bazı kongre üyelerinin, "Hafta sonunda mali genel kurul var. Siz bu basın toplantısını şimdi yaparsanız, hafta sonunda çok sağlıklı bir genel kurul geçirmeyeceğiz. Sizden rica ediyoruz. Açıklamalarınızı daha ileri bir tarihte yapın" talebinde bulundu. Kendisine yöneltilen suçlamalar nedeniyle bir süredir ciddi rahatsızlığı olan ve bu nedenle basının karşısına çıkma kararı alan Ünal Aysal ise bu talebe kayıtsız kalamadı.

Yeni tarih belirsiz

Aysal, kendisinden ricada bulunan kongre üyelerine, "Ben bugüne dek camianın mantıklı her türlü talebine olumlu yanıt verdim. Aklı selim davranmaya taraftarıyım. Camia bunu istiyorsa, anlayış gösteririm. Basın toplantısını ileri bir tarihe erteliyorum. Ama mutlaka basının karşısına çıkacağım. Bunun da böyle bilinmesini isterim" ifadesini kullandı. Ünal Aysal, düzenleyeceği basın toplantısı için net bir tarih belirlemediği, önümüzdeki günlerde yapacağı yeni bir açıklama ile basın toplantısının tarihini duyuracağı ifade edildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)