BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporUmut Bulut taziyeleri kabul etti----

Umut Bulut taziyeleri kabul etti

Umut Bulut taziyeleri kabul etti
15 Mart 2016 - 11:52 www.finansgundem.com

Babası Kemal Bulut'u terör saldırısında kaybeden Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindeki baba evinde taziyeleri kabul etti.

Ankara'dakl terör saldırısında babası Kemal Bulut'u kaybeden Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindeki baba evinde taziyeleri kabul etti. Tecrübeli futbolcunun bir hayli üzgün olduğu gözlendi. Umut Bulut'un baba evine Türk bayraklan asıldı.

'İnşallah, babamın mekanı cennet olsun'

Umut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Söyleyeceğim fazla bir şey yok. Gerçekten çok farklı duygular içindeyim. Bilmiyorum yani şu anda fazla bir şey söyleyemem.

İnşallah, babamın mekanı cennet olsun. Şu anda söyleyeceklerim bu kadar. Diğer ölenlerin hepsini de Allah rahmet eylesin" dedi.

Kemal Bulut için evde Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

Kemal Bulut'un cenazesi, ikindi vakti ilçedeki Camii Kebir'de kılınacak cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verilecek.

Umut Bulut yaşadığı acıdan sonra ilk kez görüntülendi!

OĞLUNU SON KEZ İZLEDİ

Ankara'da yaşayan Kemal Bulut'un Gençlerbirliği-Galatasaray maçını Ankara 19 Mayıs Stadı'nda izlediği, karşılaşma sonrası evine dönerken hain saldırının kurbanı olduğu belirtiildi.
Maç öncesi Galatasaray'ın kamp yaptığı otele gidip oğluyla hasret gideren Kemal Bulut, daha sonra 19 Mayıs Stadı'na giderek karşılaşmayı izledi.

Maçtan sonra oğluna sarılıp vedalaşan Kemal Bulut, daha sonra arabasını park ettiği Kızılay'a gitti. Tam arabasına yaklaştığı anda da acı olay meydana geldi.

Umut Bulut yaşadığı acıdan sonra ilk kez görüntülendi!

GALATASARAY CENAZE İÇİN KAYSERİ'YE GİDİYOR

Galatasaray Futbol Takımı, yarın özel uçuşla Kayseri'ye gidecek ve cenazeye katılacak. Cenaze töreni Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde ikinci namazını mütakiben düzenlenecek.
Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut un babası Kemal Bulut, Ankara Kızılay'daki hain saldırıda hayatını kaybetti Umut Bulut un babasının dün Galatasaray'ın deplasmanda Gençlerbirliği ile oynadığı maçı statta izledi, maçın ardından evine dönerken saldırıda hayatını kaybetti.
Galatasaray Kulübünden alınan bilgiye göre, sarı-kırmızılı takımın dün Spor Toto Süper Ligde Genclerbirljğryle Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynadığı maç öncesi sarı-kırmızılı kafileyi kamp yaptığı otelde ziyaret eden ve daha sonra karşılaşmayı da tribünden takip eden Kemal Bulut, müsabakanın ardından meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybetti.

DOĞUM GÜNÜNDE BABASINI TOPRAĞA VERECEK, TÜM TAKIM KAYSERİ'YE GİDİYOR

Umut Bulutun babası Kemal Bulut yarın Kayserfde toprağa verilecek. Kemal Bulut için ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılınacak ve merhum toprağa defnedilecek. Yarın 33 yaşına basacak olan Umut Bulut, doğum gününde babasını toprağa verecek.
Skorer'in edindiği bilgiye göre: Galatasaray Futbol Takımı, yarın özel uçuşla KayserPye gidecek ve cenazeye katılacak. Cenaze töreni Kayserinin Yeşilhisar ilçesinde ikinci namazını mütakiben düzenlenecek.

Sneijder: Umut'un acısı benim için kara bir gün

 

Holiganlardan acılı Umut Bulut'a insanlık dışı muamele

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)