BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜmit Özdağ MHP'den ihraç edildi!----

Ümit Özdağ MHP'den ihraç edildi!

Ümit Özdağ MHP'den ihraç edildi!
15 Kasım 2016 - 16:27 www.finansgundem.com

Gaziantep milletvekili Ümit Özdağ MHP'den ihraç edildi

MHP Disiplin Kurulu, Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'ın parti üyeliğinden çıkarılmasına karar verdi. Özdağ'ın karara itiraz hakkı bulunuyor.

MHP'den yapılan açıklamada Disiplin Kurulu'nun aldığı karar şöyle duyuruldu:

"Genel Başkanlık Makamının 20.10.2016 tarih ve 2016/555 sayılı yazılarıyla Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğü’nün 11., 79. ve 81. maddeleri uyarınca tedbirli olarak kesin çıkarma cezası ile cezalandırılması istemiyle Merkez Disiplin Kurulumuza sevk edilmiş bulunan Ümit ÖZDAĞ hakkında düzenlenen disiplin soruşturması dosyası münderecatı müzakere edilmiş, yapılan müzakereler sonucunda GİZLİ OYLAMA-AÇIK TASNİF usulü ile oylama ve sayım yapılarak; MHP Ankara İli, Çankaya İlçe Teşkilatı üyesi, MHP Gaziantep Milletvekili Ümit ÖZDAĞ’ın Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğü’nün 78/4-(c) ve 78/4-(e) maddeleri uyarınca parti üyeliğinden “KESİN ÇIKARMA’’ cezası ile cezalandırılmasına, Parti Tüzüğü’nün 80. maddesi uyarınca MHP Müşterek Disiplin Kuruluna itirazı kabil olmak üzere, OY BİRLİĞİ ile karar verilmiştir.15.11.2016 Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN İLK AÇIKLAMA

Ümit Özdağ yaptığı ilk değerlendirmede "Karar elime ulaştığında yargıya başvuracağım" dedi.

Ayrıntılar geliyor...

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALPARSLAN.15 Kasım 2016 18:32

    Demokrat diye yazan kardeşim MHP nin oyları hiçbir zaman akp zihniyetine gitmez ama içlerinden bazıları kendini paraya satarlar ona birey diyemem gerçek MHP li zaten zalime zulme oy vermez.

  • KENDİNDEN BAŞKASINI DÜŞÜNMEYENLER.15 Kasım 2016 18:30

    Sayın özdağ yeni bir parti kurun bizlerde sizleri destekleyelim artık MHP tisnden bıktık sayın MERAL AKŞENER, sayın ABDÜLLATİF şener daha bir çok isimlen yeni bir parti kura bilirsiniz zaten halkımızda yenilikler beliyor hiçdeğilse seçimlerde seçilme şansınız fazlasıylan var aynı ÇİLLER gibi.

  • mahmut akalin15 Kasım 2016 17:09

    bu gidisle Mhp artik barajinin altinin altini da goremez !!!!

  • ALPTUĞ 15 Kasım 2016 17:06

    Senin ülkücülüğünü kimse tartışamaz eleştiremez aslın belli neslin belli cinsin belli cibiliyetin belli anan belli baban belli örün belli kökün belli . Üzülme yiğit bozkurt gönüllerden seni silemezler ama onlar yok olur gider.

  • Demokrat15 Kasım 2016 16:37

    Seçmen MHP yi siyaset sahnesinden topyekün ihraç edecektir.Bu yönetimle MHP barajı geçemez.Oylar AKP ne gidecektir.