BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinUluslararası Yoga Festivali Kocaeli’de yapılıyor----

Uluslararası Yoga Festivali Kocaeli’de yapılıyor

Uluslararası Yoga Festivali Kocaeli’de yapılıyor
25 Ekim 2015 - 15:04 www.finansgundem.com

Dünyada bir ilk olarak 10 yıla yakın süredir, her ay düzenlenen Uluslararası Yoga Festivali, yoga severleri buluşturdu

Kocaeli The Ness Hotel'de gerçekleşen festivale yurt içi ve yurt dışından 200 Yoga sever katılıyor. Uluslararası Yoga Federasyonu ve Yoga Academy tarafından düzenlenen organizasyonun dünyada eşi benzeri yok. Çünkü 10 yıla yakın süredir, düzenli olarak "her ay" Türkiye'nin çeşitli yörelerinde yapılan tek Yoga organizasyonu. Ülkemizi sağlıklı yaşam sporu olarak Yoga turizminin de merkezi olması yönünde destekliyor.  
 
Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf önderliğinde 4 ana Çakra (enerji merkezi) çalışması yapılan festivalde, özgüven, yaratıcılık, kararlılık ve sevginin gelişmesine yönelik çalışmalar sunuluyor. Aynı paralelde bacaklara, üreme organlarına, hazım  ve sindirimle ilgili organlara ve akciğer, kalbin sağlıklı çalışmasına destek olan kadim Orijinal Yoga Sistemi uygulamaları yapılıyor. 
 
Festivali düzenleyen Büyük Yoga Üstadı Akif Manaf Yoganın insan sağlığına büyük destek olduğunu; beden, zihin, ruh bütünlüğü sağladığını; insanı bir bütün halinde sağlıklı yaptığı için bu organizasyonları her ay yaptıklarını açıkladı. Yogaya her yaşta başlanabileceğini, kişinin bedenini tanıması, dikkat eksikliğini gidermesi, kendinin farkında olarak sağlıklı, mutlu, sevgi dolu, başarılı nesiller yetişmesine katkıda olduğunu da söyledi. Gençlerin başarı ve mutluluklarının sağlıklı bedene, dikkat ve konsantrasyon gücüne bağlı olduğunu, yaş ilerledikçe ortaya çıkan unutkanlık, Alzheimer rahatsızlıklarına çok iyi geldiğini; kemik erimesine bağışıklık sistemine büyük faydası olduğunu da sözlerine ekledi. Orijinal Yoga Sistemi 0 yaştan 100 yaşa herkese uygun, her ay gerçekleşen Festivallerimize herkesi bekliyoruz dedi.

Dün başlayan Yoga Festivali iki gün sürmekte. Dileyenler tek seanslık uygulamalara da katılabiliyor. Nefes, Biyoenerji, Gevşeme, Meditasyon çalışmalarına da katılabilliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)