BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUludere'de sıcak gelişme----

Uludere'de sıcak gelişme

Uludere'de sıcak gelişme
11 Haziran 2013 - 17:17 www.finansgundem.com

Uludere'de 34 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili soruşturmada önemli gelişme...

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, 34 kişinin ölümüyle sonuçlanan Irak sınırındaki olayla ilgili yürüttüğü soruşturmada görevsizlik kararı vererek, dosyanın Genelkurmay Askeri Savcılığına gönderilmesine karar verdi.
AA'nın edindiği bilgiye göre, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, 28 Aralık 2011 tarihinde Şırnak'ın Uludere ilçesinde savaş uçaklarınca gerçekleştirilen ve 34 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili yürüttüğü soruşturmayı tamamladı.
Savcılık, "Taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebebiyet vermek" ve "Görevi kötüye kullanmak" suçlamasıyla yürüttüğü soruşturmada görevsizlik kararı vererek, dosyanın Genelkurmay Askeri Savcılığı'na gönderilmesini kararlaştırdı.
Öte yandan dosyada, şüpheli tespitinin yapılmadığı bildirildi. Bundan böyle soruşturmayı yürütecek olan askeri savcılığın, yapacağı inceleme sonrasında bu konuda karar vermesi bekleniyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)