BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜlkücüler sokağa iniyor!----

Ülkücüler sokağa iniyor!

Ülkücüler sokağa iniyor!
08 Eylül 2015 - 17:31 www.finansgundem.com

Ülkü Ocakları temsilciliklerinin bu akşam şehitler için aynı anda yürüyüş düzenleyeceği öğrenildi.

Türkiye’yi alev alev yakan PKK terörü Ülkücüleri de harekete geçirdi. Ülkü Ocakları’nın bu akşam teröre karşı protesto yürüyüşünde bulunacakları öğrenildi. Yürüyüşlerle İlgili detaylı bilgi için ise Ülkü Ocakları İl Başkanlıkları adres gösterildi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz yaptığı açıklamada, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın yurt genelindeki tüm il, ilçe ve belde temsilciliklerinin bugün saat 19.00’da “Şehide Saygı, Teröre lanet” yürüyüşü yapacağını bildirdi. Kılavuz yürüyüşlere tüm halkın davetli olduğunu bildirdi.

Ankara’daki yürüyüşün saat 18.30’da Beşevler Meydanı’nda başlayacağı, saat 19.00’da Güven Park’ta Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un basın açıklaması yapmasıyla tamamlanacağı öğrenildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ensari08 Eylül 2015 18:35

    Aman kardeşlerim provakasyona gelmeyin, ab ve masonik grupların emperyalistlerin istediği de tam bu yani iç savaş. Aman dikkat edin, bizim askerimiz polisimiz gerekeni yapıyor siz siz olun metanetli ve sağduyulu olun..