BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜlkesi savaşta, kocası yardım arayışında, First Lady alışverişte!----

Ülkesi savaşta, kocası yardım arayışında, First Lady alışverişte!

Ülkesi savaşta, kocası yardım arayışında, First Lady alışverişte!
05 Ekim 2023 - 17:22 www.finansgundem.com

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'in, Rusya'ya karşı savaşta Batı'dan askeri destek arayışını sürdüğü bir dönemde eşi Olena Zelenska'nın "lüks alışveriş" yapması tartışmalara neden oldu.


Rusya’ya karşı savaşta Batı’dan askeri destek arayışını sürdüren Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’nin eşi Olena Zelenska’yla ilgili “lüks alışveriş” iddiası gündem oldu.

Zelenskiy geçen ay ABD’ye yaptığı ziyarette BM Genel Kurulu’nda konuşmuş ve Beyaz Saray’da Başkan Joe Biden’la da bir araya gelmişti. ABD’den daha fazla destek sözü alan Zelenskiy’e ziyarette eşi Olena Zelenska da eşlik etmişti.

'1.1 MİLYON DOLARLIK MÜCEVHER ALDIĞI' İDDİASI

Senarist olan 45 yaşındaki Zelenska’nın, eşi siyasi görüşmeler yaparken New York’taki lüks mağazaları dolaştığı ortaya çıktı. ABD basınında yer alan haberlere göre, pahalı mağazalarıyla ünlü Fifth Avenue’yü gezen First Lady’nin özellikle çok sevdiği Cartier markasının mağazasını uzun uzun dolaştığı ve 1,1 milyon dolarlık mücevher aldığı iddiası ise sosyal medyada gündem oldu.

(Çiftin Vogue dergisine verdiği pozlar da geçen sene tepkiye yol açmıştı.)

‘BENİ AZARLAYIP İŞTEN ATTIRDI’

Zelenska’ya mağazayı gezdirdiğini söyleyen eski bir çalışan, sosyal medyada paylaştığı mesajlarda, Ukraynalı First Lady’nin kendisini işten attırdığını savundu. “Ona mağazada hızlı bir tur attırmaya çalıştım ama bana ‘Senin fikrine ihtiyacım olduğunu kim söyledi?’ dedi” ifadelerini kullanan genç çalışan, sonrasında Zelenska’nın mağaza müdürüyle konuştuğunu ve ertesi gün işten atıldığını anlattı.

Zelenskiy ve eşinin geçen sene ünlü moda dergisi Vogue’a verdiği pozlar da tepkilere yol açmış, “Cesaretin Portresi” başlığıyla yayınlanan röportaj ve fotoğraflar savaşta hayatlarını kaybedenlere saygısızlık olarak yorumlanmıştı. (Sözcü)

Ukrayna: Rusya sivil tesisi bombaladı, 49 kişi öldü

 

ABD Ukrayna’ya verdiği finansal desteği kesiyor mu?

 

Ukrayna: Rusya İHA'lar ve S-300 füzeleriyle saldırdı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)