BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporÜlker'den F.Bahçe'ye tarihi prim!----

Ülker'den F.Bahçe'ye tarihi prim!

Ülker'den F.Bahçe'ye tarihi prim!
15 Mayıs 2015 - 13:01 www.finansgundem.com

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'den Fenerbahçe Ülkerli oyunculara bomba vaatler...

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Euroleague ve Türkiye Basketbol Ligi şampiyonluğunu kazanmaları halinde Fenerbahçe Ülkerli oyunculara tarihi bir prim vaadetti.

Madrid'deki Euroleague Final Four'u bugün başlıyor. Tarihinde ilk kez Final Four'a katılmayı başaran Fenerbahçe Ülker, bugün TSİ 22.00'de yarı final maçında ev sahibi Real Madrid ile karşı karşıya gelecek.

Zeljko Obradovic'in askerlerinin tek hedefi, kupayı İstanbul'a getirmek. Fenerbahçe Ülker yönetimi de bunun için tüm imkanları seferber etti.

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Euroleague ve Türkiye Erkekler Basketbol Ligi şampiyonluğu primini oyunculara Madrid'e gitmeden önce açıkladı.

Teknik ekip ve oyuncularla Ülker Sports Arena'da bir araya gelen Murat Ülker, "Size başarılar diliyorum. Bu kupayı alacağınıza inanıyorum. Euroleague ve Türkiye Ligi kupasını kazanırsanız. 5 milyon dolar prim sözü veriyorum" diye konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)