BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜlke genelinde asayiş ve narkotik uygulaması----

Ülke genelinde asayiş ve narkotik uygulaması

Ülke genelinde asayiş ve narkotik uygulaması
26 Şubat 2023 - 15:04 www.finansgundem.com

Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'nden yönetilen narkotik operasyonu, İçişleri Bakanlığı ve emniyetten ileri gelen isimlerin katılımıyla devam ediyor. 32 binden fazla personelin katıldığı operasyon 10 bin 61 noktada gerçekleşiyor

Ülke genelinde emniyet, jandarma ve sahil güvenlik ekiplerinden 32 bin 783 personelin katılımıyla asayiş ve narkotik uygulaması yapılıyor.

Emniyet Genel Müdürlüğünden (EGM) yapılan açıklamaya göre, genel asayiş düzeninin devamı ile uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ve kullanımının önlenmesi amacıyla uygulama başlatıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğünden 15 bin 802, Jandarma Genel Komutanlığından 16 bin 255, Sahil Güvenlik Komutanlığından 726 olmak üzere toplam 32 bin 783 personelin katıldığı, 369 dedektör köpeğin kullanıldığı uygulama, ülke genelinde 10 bin 61 noktada gerçekleştiriliyor.

Uygulamayı, İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Ömer Seymenoğlu, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Halis Zafer Koç ve Sahil Güvenlik Komutan Yardımcısı Tümamiral Cengiz Fitoz, İçişleri Bakanlığı Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'nden (GAMER) yönetiyor.

On binlerce emniyet personeli deprem bölgesinde görevde

Kıyı Emniyeti'nden istihdam duyurusu

Eren Abluka-34 Narko operasyonu, terörün finansmanına göz açtırmadı

Ankara'daki asayiş uygulamalarında 415 kişi tutuklandı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)