BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUkrayna'nın Atina Büyükelçiliği'ne kanlı paket geldi!----

Ukrayna'nın Atina Büyükelçiliği'ne kanlı paket geldi!

Ukrayna'nın Atina Büyükelçiliği'ne kanlı paket geldi!
12 Aralık 2022 - 15:06 www.finansgundem.com

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nikolenko, sosyal medya hesabından Atina Büyükelçiliği'ne bu sabah saatlerinde kanlı bir paket gönderildiğini açıkladı.

Ukrayna'nın Avrupa'daki diplomatik temsilciliklerine aynı adresten kanlı paketler gönderildiği vakalara bir yenisi daha eklendi. Facebook hesabından açıklama yapan Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Oleg Nikolenko, "Sabah Ukrayna'nın Atina Büyükelçiliği'ne kanlı bir paket geldi. Gönderenin adresi, daha önce Ukrayna'nın büyükelçilik ve konsolosluklarına gelen diğer zarfların üzerindekiyle aynı: Almanya'nın Sindelfingen kentindeki Tesla galerisi" ifadelerini kullandı.

Şimdiye dek 17 ülkedeki Ukrayna temsilciliklerinde 33 benzer vakanın yaşandığını anımsatan Nikolenko, Yunanistan polisinin olayla ilgili soruşturma başlattığını açıkladı.

Daha önce Nikolenko, Macaristan, Hollanda, Polonya, Hırvatistan ve Avusturya'da bulunan büyükelçilik binalarına, ‘çok belirgin bir rengi ve keskin bir kokusu olan, kanı andıran bir sıvı içinde bekletilmiş paketler’ gönderildiğini, bu paketlerin benzerlerinin Napoli (İtalya), Krakov (Polonya) ve Brno’daki (Çek Cumhuriyeti) başkonsolosluklarına da geldiğini kaydetmişti.

Ukrayna’nın Avrupa’daki temsilciliklerine yönelik bu olaylar, ülkenin İspanya Büyükelçiliği'ne içinde bomba olan bir paket gönderilmesini ve paketi açan elçilik çalışanının yaralanmasını izliyor.

İspanyol polisi daha sonra, Ukrayna’ya gönderilen silahların da üretildiği bir fabrikaya ve AB’nin dış politikasının belirlenmesinde rolü olan bir uydu istihbarat merkezine de buna benzer paketler gönderildiğini açıklamıştı.

İngiltere İran'ın Londra Büyükelçiliği Maslahatgüzarını Bakanlığa çağırdı

 

İran, Almanya'nın Tahran Büyükelçisi'ni Dışişleri Bakanlığı'na çağırdı

 

Ukrayna büyükelçiliklerine 'kanlı paketler' gönderildi!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)