BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUkrayna: Rusya ile ateşkes Batı dünyasının yenilgisidir----

Ukrayna: Rusya ile ateşkes Batı dünyasının yenilgisidir

Ukrayna: Rusya ile ateşkes Batı dünyasının yenilgisidir
08 Ağustos 2023 - 03:48 www.finansgundem.com

Ukrayna Devlet Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Rusya ile yapılacak her türlü ateşkes ve görüşmenin Batı dünyasının yenilgisi anlamına geleceği ifade edilirken bu durumun küresel güvenlik düzeninin de sonu anlamına geldiği vurgulandı

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Podolyak, Rusya'yla her türlü ateşkes senaryosuna karşı olduklarını söyleyerek, "Bu, Batı dünyasının büyük yenilgisi ve var olan küresel güvenlik düzeninin sonu anlamına gelecek" dedi.

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Mihail Podolyak, her türlü ateşkes senaryosuna karşı olduklarını, zira bunun Rusya’nın kazanması anlamına geleceğini belirtti.
Podolyak, Twitter paylaşımında, “Bu, Batı dünyasının büyük yenilgisi ve var olan küresel güvenlik düzeninin sonu anlamına gelecek” diye yazdı.

Mevcut konumda müzakere sürecinin söz konusu olamayacağını kaydeden Podolyak, statükonun savaş alanında değişmesi gerektiğini, bunun için de Ukrayna’nın daha fazla silaha, füzelere ve uçaklara ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Ukrayna: İşgalcilerin önemli iki güzergahını vurduk

 

Moskova'dan Ukrayna'ya misilleme sözü

 

ABD'nin Ukrayna'ya yaptığı askeri yardım miktarı açıklandı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)