BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUkrayna: Rusya 5 bin 710 asker kaybetti----

Ukrayna: Rusya 5 bin 710 asker kaybetti

Ukrayna: Rusya 5 bin 710 asker kaybetti
01 Mart 2022 - 11:39 www.finansgundem.com

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Rus ordusundan 5 bin 710 askerin etkisiz hale getirildiğini, 200 askerin ise esir alındığını duyurdu.

Bakanlık, son beş günde Ukrayna ordusunun, Rusya'ya ait 29 uçak, 29 helikopter, 198 tank, 846 zırhlı araç, 77 top ve 2 gemiyi imha ettiğini bildirdi. Rus güçlerin ayrıca 24 roketatar sistemi, 305 araç, 60 yakıt aracı, 7 hava savunma sistemi ve 3 İHA kaybettiği belirtildi. Açıklamada, bu rakamlara devam eden çatışmaların bilgilerinin dahil edilmediği söylendi.

Harkiv'deki valilik binası füzeyle vuruldu

Rus ordusu, Harkiv valilik binasını füzeyle vurdu. Ukrayna Acil Durumlar Servisinden yapılan açıklamada Rus ordusunun bu sabah düzenlediği füze saldırısında Harkiv valilik binasında, binanın bulunduğu Özgürlük Meydanı'nda ve civardaki diğer binalarda büyük hasar oluştuğu açıklandı.

Saldırıda 1'i çocuk 6 sivilin yaralandığı belirtilen açıklamada, can kayıplarına ilişkin bilgilerin henüz netleşmediği belirtildi.

Harkiv Valisi Oleh Synyehubov ise kentin gece boyunca füze saldırısına uğradığını söyledi. Synyehubov, son 24 saatte patlamaların neden olduğu 24 yangını söndürdüklerini bildirdi. Sokaklarda park halindeki çok sayıda aracın yandığını belirten Synyehubov, siviller arasında ölen ve yaralananlar bulunduğunu belirtti.

"Rusya ile bir ekonomik savaş başlattık"

 

Rusya rezervlerinin üçte ikisine erişemiyor

 

Flaş karar: Otomotiv sektöründe 'Putin' ayarı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)