BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUkrayna, Rus komutanın intihar ettiğini duyurdu----

Ukrayna, Rus komutanın intihar ettiğini duyurdu

Ukrayna, Rus komutanın intihar ettiğini duyurdu
27 Mart 2022 - 09:47 www.finansgundem.com

Ukrayna Savunma Bakanlığı, bir Rus tank alay komutanının, birliğindeki tüm araçlar kullanılamaz durumda olduğu için intihar ettiğini bildirdi.

Ukrayna Savunma Bakanlığı, Rusya Federasyonu’nun 4. Tank Tümeni bünyesindeki 13. tank alayı komutanının, birliğin yedek tanklarının durumunu öğrendikten sonra içinde bulunduğu vahim durum yüzünden kendini vurduğunu duyurdu.

Bakanlık açıklamasında, Rus kuvvetlerinin bakımsız askeri araçlarla ilgili sorun yaşadığı ve çoğu tankın kullanılamaz hale geldiği iddia edildi. Açıklamada, Rusya’nın, savaş alanında devre dışı bırakılan teçhizatı onarmak için Bryansk bölgesinde depolama ve onarım tesisleri inşa ettiği de öne sürüldü.

Açıklamada, “Şu anda, Rusya’nın uzun vadeli depolama tesislerinden gelen önemli miktarda ekipmanı operasyona sokmaya çalıştığı belirtiliyor” denildi.

'Rus ordusu ekipman konusunda yetersiz' iddiası

Bakanlık, Rus ordusunun ekipman konusunda son derece yetersiz kaldığını öne sürerken, Kiev, 4’üncü Panzer Tümeni komutanının, depodaki her 10 tanktan sadece birinin “az ya da çok” çalışır durumda olduğunu öğrendiğinde kendini öldürdüğünü söyledi.

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarının başlamasından bu yana Ukrayna ordusu 7 Rus general ve Karadeniz Donanması komutan yardımcısının çatışmalarda öldürüldüğünü bildirmişti.(Sözcü)

'Savaşın başından beri 6 Rus general öldürüldü'

Rus general öldürüldü iddiası

Rusya bir generali daha gözaltına aldı

Dördüncü Rus general öldürüldü

Putin 8 generalini kovdu

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)