BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUkrayna Başsavcısı: 80 binden fazla insan hakları ihlali tespit ettik----

Ukrayna Başsavcısı: 80 binden fazla insan hakları ihlali tespit ettik

Ukrayna Başsavcısı: 80 binden fazla insan hakları ihlali tespit ettik
27 Nisan 2023 - 10:52 www.finansgundem.com

Ukrayna Başsavcısı Kostin, Ukrayna-Rusya savaşında 80 binden fazla insan hakları ihlali tespit edildiğini, savaşın oluşturduğu maddi hasarın ise 411 milyar dolar olduğunu açıkladı.

Ukrayna Başsavcısı Andriy Kostin sosyal medya hesabından, “Ukrayna'da 80 binden fazla Rus savaş suçu kaydedilmiştir. Savaş çok büyük insani ve maddi hasara neden olmuştur. 10 binden fazla sivil öldürüldü, 13 binden fazla sivil de yaralandı, 98 binden fazla sivil altyapı nesnesi hasar gördü ya da yok edildi. Dünya Bankası kayıpların 411 milyar dolar olduğunu tahmin etmektedir. Saldırgan bedelini ödemelidir” açıklamalarında bulundu.

Kostin, Ukrayna’nın Avrupa Birliği’nden (AB) daha fazla iş birliği yapmasını umduğunu ifade ederek, “Avrupa Birliği'nin Zarar Kaydı'nın oluşturulmasına destek vermesini ve saldırının finansmanıyla ilgili varlıkların izinin sürülmesi ve bunlara el konulması konusunda daha fazla iş birliği yapmasını umuyoruz. Tüm ortaklarımıza Ukrayna'nın yanında durdukları için müteşekkiriz. Birlikte adaleti ve barışı yeniden tesis edeceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy: Toprak tavizleriyle barış olamaz

 

Ukrayna'dan yaptırım kararı

 

Ukrayna'ya verilen tankların tamiri için "onarım merkezi" kurulacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)