BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUğur Işılak listede var mı?----

Uğur Işılak listede var mı?

Uğur Işılak listede var mı?
18 Eylül 2015 - 16:30 www.finansgundem.com

AK Parti aday listelerinin açıklanmasına sayılı saatler kala Meclis'te uyuduğu fotoğraf olay olan Uğur Işılak'ın liste dışı kaldığı iddia edildi

AK Parti Milletvekili aday listelerinin açıklanmasına ramak kala, kulislerde 7 Haziran seçimlerinde Meclis'e giren ve AK Parti'ye hazırladığı seçim şarkılarıyla dikkat çeken Uğur Işılak'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan veto yediği için listelerde yer almayacağı iddiaları bir kez daha yinelendi.

7 Haziran seçimlerinde, milletvekili seçilen ve Meclis'e gittiği ilk oturumda uyuyakalan, gelen eleştirileri de "Vatanseverin uykusu, vatan haininin uykusundan iyidir" diye eleştiren Uğur Işılak'ın AK Parti'den çizik yediği ileri sürüldü. Milliyet'te yer alan habere göre, Işılak AK Parti aday listelerinde yer almayacak!

Dün Sözcü de, AK Parti'den milletvekili seçilen Uğur Işılak’ın listeye girmemesinin sürpriz olmayacağını öne sürmüştü.

"UYUYAKALMASI"YLA SOSYAL MEDYADA TOPA TUTULMUŞTU

25. Dönem TBMM çalışma yapamayınca Işılak’ın vekillik performansı ölçülemedi. Ancak bir gazeteye verdiği “Meclis’e uyumaya gitmiyorum” sözü pahalı mal oldu. Tezkere için toplanan Genel Kurul’da gündüz saatlerinde uyuyan Işılak, bu duruma bozuldu. Kendi hatasını düzeltmek için yaptığı “Vatanseverin uykusu, hainin uyanıklığından evladır” mesajı AKP’lilerin bile tepkisine neden oldu.

'ERDOĞAN IŞILAK'IN ADAYLIĞINA SICAK BAKMIYOR' İDDİASI

Işılak’ın milletvekili olmasına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sıcak bakmadığı iddiasının yer aldığı habere göre, Erdoğan'ın 7 Haziran seçimleri öncesinde AK Parti yönetimine “Işılak’ı listeye koymayın” uyarısında bulunduğu, fakat buna rağmen Işılak listeye girdiği ve vekil seçildiği ileri sürüldü.

 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)