BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporUEFA'nın kararı Yargıtay'ı bağlamadı----

UEFA'nın kararı Yargıtay'ı bağlamadı

UEFA'nın kararı Yargıtay'ı bağlamadı
27 Haziran 2013 - 08:37 www.finansgundem.com

Yargıtay Başsavcılığı’nın şike dosyasını daha erken bir tarihe alma gibi bir düşüncesinin olmadığı bildirildi

UEFA’nın kararının ardından gözler şike davasında son kararı verecek olan Yargıtay’a çevrildi. Tutuklu sanık olmadığı için dava dosyasını “acil” kategorisine almayan Yargıtay Başsavcılığı’nın incelemesini ekim ayı gibi tamamlayıp dosyayı Yargıtay 5. Ceza Dairesi’ne göndereceği belirtildi. İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi; dosyayı 15 Kasım’da Yargıtay’a göndermişti. Ancak dosya şu ana kadar başsavcılıktan daireye gönderilmedi. UEFA Disiplin Kurulu, önceki gün Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi şike yapıldığı gerekçesiyle Avrupa kupalarından men etti. Bu karar gözleri bir kez daha Yargıtay Başsavcılığı’na çevirdi. Bu kararın ardından Başsavcılığın, şike dosyasını daha erken bir tarihte neticelendireceği belirtiliyordu.
Ancak Habertürk’ün ulaştığı Başsavcılık kaynakları; şike dosyasının normal bir şekilde sırası geldiğinde inceleneceğini ifade etti. Gecikme iddialarını da yanıtlayan Başsavcılık kaynakları, dava dosyasında tutuklu sanık bulunmaması nedeniyle incelemenin öne alınmadığını kaydetti. Başsavcılık kaynakları ayrıca dosya üzerindeki incelemenin eylül-ekim gibi tamamlanacağını bildirdi. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)