BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporUEFA Avrupa Ligi maçı öncesi kavga: 11 yaralı----

UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi kavga: 11 yaralı

UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi kavga: 11 yaralı
10 Aralık 2015 - 20:13 www.finansgundem.com

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda oynanacak Napoli - Legia Varşova maçı öncesi ortalık karıştı. 11 kişinin yaralandığı belirtildi.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda bu gece İtalyan ekibi Napoli ile Polonya'nın Legia Varşova takımları arasında oynanacak karşılaşma öncesi iki takımın taraftarları arasında kavgalar yaşandı.

Ev sahibi ve konuk ekip taraftarları arasında Napoli Havalimanı ile kent merkezindeki Garibaldi Meydanı'nda yaşanan kavgalarda, aralarında güvenlik güçlerinin de bulunduğu 11 kişinin yaralandığı belirtildi. Yaşanan olaylara ilişkin, 16 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

İtalyan basınına yansıyan haberlerde, Garibaldi Meydanı yakınından geçen ve içinde 4 Napoli taraftarının olduğu bir aracın, Legia Varşova taraftarların saldırısına uğradığı aktarıldı. Meydana gelen olayda, Polonyalı taraftarların aracı ateşe verip, içindeki Napoli taraftarlarından birini de tartakladıkları kaydedildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)