BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜcretsiz yemek veren Nusret 8.5 milyon TL harcadı----

Ücretsiz yemek veren Nusret 8.5 milyon TL harcadı

Ücretsiz yemek veren Nusret 8.5 milyon TL harcadı
11 Mart 2019 - 12:20 www.finansgundem.com

Kadınlar Günü'nde hazırladığı özel menüyü 14 bin 500 kadına ücretsiz servis eden Nusret Gökçe, toplam 10 ton et dağıttı. Gökçe'nin bu davranışı, 8.5 milyon TL'ye mal oldu.

Tuz serpme (saltbae) hareketiyle tanınan Nusret Gökçe, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, şubelerine gelen kadınlara ücretsiz özel bir menü ikram etti. Nusret, Instagram'dan yaptığı açıklamada, toplam 14 bin 500 kadına ücretsiz servis yaptığını duyurdu. Nusret paylaşımında şunları not düştü:

"Bütün dünyadaki Nusr-Et'lerde 14 bin 500 kadını misafir ettik. Gönül isterdi ki bütün kadınları misafir etmek ama bir gün o da olacak. Ayağınıza sağlık. Siz olmasaydınız biz olmazdık."

8.5 milyon TL'ye mal oldu

Nusret Gökçe, hissedarı olduğu şirketin imkanlarını sonuna kadar zorladı. Toplam 10 ton et dağıttı. Gökçe'nin bu davranışı; 8.5 milyon TL'ye mal oldu. Gökçe'ye teşekkür eden kadınlar ise "Çok mutlu olduk" diye konuştu. Kadınlar gününde ikram edilen bir kişilik menülerde 300 gr lokum etin yanı sıra; salata, meşrubat ve tatlı vardı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)