BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUçar: MP, iddaa ve at yarışları aynı kuponda birleştirilebilir----

Uçar: MP, iddaa ve at yarışları aynı kuponda birleştirilebilir

Uçar: MP, iddaa ve at yarışları aynı kuponda birleştirilebilir
16 Ağustos 2019 - 17:19 www.finansgundem.com

Milli Piyango Genel Müdürü Bekir Yunus Uçar "Milli Piyango, iddaa ve at yarışları aynı kuponda birleştirilebilir" dedi

Milli Piyango Genel Müdürü Bekir Yunus Uçar Bloomberg HT' ye "Milli Piyango, iddaa ve at yarışları aynı kuponda birleştirilebilir" dedi.

Uçar, "Bir taraf şans oyunudur. Diğer taraf havuz oyunudur. Aynı kupon içinde oyun programları buna göre planlarsanız elbette mümkün. 2008-2009 yılında Tarım Bakanlığı yetkililerimize at yarışlarının futbol maçları ile kombine bir şekilde ortak bilet yapılması konusunda ciddi bir teklifimizde olmuştu. Yüzde 40 civarında bayilerimiz ortak faaliyet gösteriyor. İştikakçıyı aynı puan üzerinde buluşturmanın da oyun planı çerçevesinde mümkün olacağını net olarak söyleyebilirim"dedi.

Uçar Türkiye Varlık Fonu’nun Milli Piyango oyunlarının düzenlenmesi hakkında, "Aslında bu bir özelleştirme değil. Daha önce 2 tane özelleştirme dairesi tarafından yapılmış ihalenin tamamen dışında. Belli bir komisyon karşılığında işin özel sektör yüklenici ile yapılması ve hizmet alımı işidir. Türkiye Varlık Fonu Genel Müdürlüğümüze verilmiş 49 yıllık bir lisans hakkı var ve son 2 senedir bu hak kullanılmamıştı" diye ekledi.

Uçar ayrıca "Bu oyunun güvenilirliği ile ilgili iddiaları yargıya taşıyabilirler. Milli piyango dairesi kendi teftiş kurulu, Maliye Bakanlığı’nın teftiş kurulu, Sayıştay Başkanlığı, Devlet Denetleme kurulu tarafından ve TBMM tarafından rutin olarak denetlenmektedir.  Bu yıpratma ifadelerini ben çok ciddi görmüyorum.  Türkiye Cumhuriyeti Devletinin en güvenilir, en şeffaf işleyişi olan kurumlarından biridir." diye belirtti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)