BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinUçakların iniş ve kalkışları durduruldu----

Uçakların iniş ve kalkışları durduruldu

Uçakların iniş ve kalkışları durduruldu
18 Şubat 2015 - 12:13 www.finansgundem.com

Atatürk Havalimanı'nda yoğun kar yağışı nedeniyle uçakların iniş ve kalkışları durduruldu

İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı hava ulaşımını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Atatürk Havalimanı'nda saat 11.00 itibariyle görüş mesafesinin 100 metreye kadar düşmesi ve pistlerin karla kaplanması nedeniyle uçaklar iniş yapamıyor. 

İniş yapamayan uçaklar Marmara ve Karadeniz üzerinde tur atmak zorunda kalırken, bazı uçakların yakıt kritiğine girdiği öğrenildi. Yetkililer yakıt kritiğine giren uçakların inişine öncelik verirken bazı uçakları ise başka havalimanlarına yönlendirileceğini söyledi. 

Sabah saatlerinden itibaren yeniden etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle karla kapanan pistlerin yeniden açılması için Devlet Hava Meydanları İşletmesi kar timi ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Pistlerde devamlı kar temizleme çalışmaları yapılmasına rağmen yoğun tipi nedeniyle pistlerin açık tutulması zorlanıyor.



FUTBOLCULAR TESİSLERDE YÖNETİCİLER HAVALİMANINDA

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Liverpool ile oynayacağı maç için bugün İngiltere'ye gidecek olan Beşiktaş, yoğun kar yağışına takıldı.
Yoğun kar yağışı nedeniyle İngiltere'ye gidemeyen Beşiktaşlı futbolcular, Nevzat Demir Tesisleri'ndeki bekleyişini sürdürüyor. Siyah-beyazlı yöneticiler ise Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bekliyor.  Yapılan açıklamaya göre rötarın saat 12.30'da sona ereceği ve böylece Beşiktaş kafilesinin İngiltere'ye gitmek üzere yola çıkacağı bildirildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)