BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜç kafadar, üç şaşkın ördeğe döndü----

Üç kafadar, üç şaşkın ördeğe döndü

Üç kafadar, üç şaşkın ördeğe döndü
09 Mart 2014 - 15:33 www.finansgundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , yerel seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa'da düzenlenen mitingde konuştu

İşte Erdoğan’ın konuşmasında satır başları:

Şanlıurfa AK Parti 'ye, Başbakanı'na, demokrasiye sahip çıkıyor.

 Terör sorununu demokrasiyle, ekonomiyle, hizmetle, yatırımla çözeceğiz, dedik. Terör sorununu çözmeyelim diye partimizi kapatmaya kalktılar ama başaramadılar. Yolumuza dimdik devam ettik.

Önce Oslo sürecini sabote ettiler, ardından MİT Müsteşarını aldırmak istediler, süreci bozmak istediler.

Bir dershane meselesi çıkardılar. Diyarbakır'daki muhteşem buluşmayı gölgelediler. Kim yaptı bunu, Pensilvanya'daki zat ve onun buradaki maşaları.

Kardeşlikten rahatsız oldular. Şanlıurfa ile Trabzon'un Diyarbakır ile İstanbul 'un kucaklaşmasından rahatsız oldular. Bediüzzaman Said-i Nursi hasta yatağında Şanlıurfa'ya götürülmek istedi ve meşakkatli şekilde buraya getirildi. Polis onu Isparta'ya götürmek istedi. Ancak Şanlıurfa ona sahip çıktı. Said Nursi 23 Mart'ta vefat etti ve burada büyük bir törenle Şanlıurfa'ya defnedildi.

SAİD-İ NURSİ'NİN DİRİSİNE ZULMEDENLER, ÖLÜSÜNE BİLE SABREDEMEDİ.
 
Said-i Nursi'ye en ağır zulmü yapan CHP zihniyetiyle Pensilvanya'daki zat birlikte hareket ediyorlar. Pensilvanya'daki zat Said-i Nursi ismini ağzına almaz. Son zamanlarda Piri Mugan der.  Pensilvanya'daki zat, Kürt olduğu için Said-i Nursi'den uzak kaldığını bizzat kendisi ifade eden bir zattır.

Oslo ve 7 Şubat'ta başarılı olamayan ittifak 17 Aralık'ta başarılı olacağını zannetti.
Pensilvanya bu CHP ve MHP'yi çok kötü aldattı, çok kötü bir tuzağa düşürdü. '17 Aralık'ta hükümeti düşüreceğiz, elimizde çok önemli dosyalar var, ses kayıtları var, onlar işe yaramazsa elimizde montajlar, dublajlar var' dedi. CHP ve MHP'nin genel başkanları bunlara inandılar. Böyle bir darbe girişiminde payanda olarak yer aldılar. Ama hesaplar tutmadı, tuzak bozuldu. Millet bunların tuzaklarına, yalanlarına itibar etmedi. İşte şimdi ortalıkta kalakaldılar, ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Üç kafadar, üç şaşkın ördeğe döndüler.

Şimdi diyorlar ki, 'Sakın Ak Parti'ye oy vermeyin, kime verirseniz verin'. Sizin bu imamınız, 10-11 sene önce 'Ak Parti'ye oy verin' mi diyordu, eğer o zaman 'Ak Parti'ye oy verin' diyorsa ya o zaman yanlış yaptı ya sizin bu imamınız şimdi yanlış yapıyor. Ak Parti aynı yerde duruyor, bu ülkeye hizmet vermeye devam ediyor. Demek ki sizin hocanızın da akşam bir başka sabah bir başka. Aynen bu CHP'liler aynen Bahçeli gibi.

Anlaşılan korku dağları sardı. Sandığın rengi belli oldu. Bu paraleller korkmaya başladı. İş yerlerinde, işçilerini 'AK Parti'ye oy vermeyin' diye ikna ediyorlar. Adeta 28 Şubat'taki gibi ikna odalarını kurdular. İşyerlerinde, okullarda, yurtlarda ve dershanelerde; kızları, erkekleri ikna odalarında ikna etmeye çalışıyorlar. İkna olmazlarsa atıyorlar.
Bunların yurtlarında kalanlara sesleniyorum. Sizleri kredi yurtların yurtlarına alabiliriz. Olmazsa otele alacağız.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş09 Mart 2014 17:33

    oğluyla birlikte kendisinin bütün yolsuzlukları ortaya çıkmış.ihalelere karışma var gazetecileri tehdit etmek var herşey ortaya dökülünce yok darbe yok paralel kim inanır bu zırvalara.

  • sen nası bi insansın09 Mart 2014 16:14

    vallahi bu adamın söylediklerini okuyunca ben insanlığımdan utanıyorum nası bi vurdum duymazlıktır nası bi yüzsüzlüktür koltuğu parayı öylesine seviyor ki yemin ediyorum sülük gibi yapışmış bırakmak istemiyor yani bu adamın hatalıyım şuçluyum demesi için ermenilerle yunanlılarla birleşip ülkeye mi saldırması gerekiyor anlamadım ama vallahi pes yani

  • Goldaş Mağduru09 Mart 2014 15:55

    Sn.Başbakan, goldaş soyguncularını yakalamadan size inanan olmaz!