BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkUBS'ten 1 milyar frank kar----

UBS'ten 1 milyar frank kar

UBS'ten 1 milyar frank kar
02 Mayıs 2013 - 09:04 www.finansgundem.com

UBS'in karı beklentilerin üzerinde oldu

İsviçre'nin en büyük bankası UBS yılın ilk çeyreğinde beklentilerin üzerinde bir kar açıkladı. UBS'in açıklamasına göre şirketin varlık yönetimi faaliyetleri yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre 24 milyar isviçre frangı tutarında yeni fon çekti. Yatırım bankacılığı bölümünün karı ise yıllık olarak iki kata yakın bir artış gösterdi.
UBS CEO'su Sergio Ermotti konuya ilişkin açıklamasında "Bir zafer ilan etmek için çok erken olsa da ticari modelimizin başarılı bir şekilde çalıştığını göstermiş olduk." dedi.
UBS yılın ilk çeyreğini tüm birimlerinde toplam 988 milyon frank karla tamamladı. Bu rakam bir önceki yılın aynı döneminde 1.04 milyar frank kar düzeyindeydi. Ancak geçtiğimiz yılın son çeyreği 1.9 milyar zarar edilmiş ve bu zararın önemi bölümü bankanın yasal ve düzenlemelere yönelik sorunlarını çözmek üzere yaptığı harcamalardan kaynaklanmıştı.
Öte yandan beklentiler bu yılın ilk çeyreğinde bankanın 496 milyon frank kar açıklayacğaı yönünde oluşuyordu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)