BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUber, Londra'da faaliyet lisansını kaybetti----

Uber, Londra'da faaliyet lisansını kaybetti

Uber, Londra'da faaliyet lisansını kaybetti
22 Eylül 2017 - 17:01 www.finansgundem.com

Son yılların en popüler taşımacılık hizmeti olan Uber'e Londra'da üzücü haber geldi

BBC'nin haberine göre, Uber'e Londra'da yeni bir özel kiralama lisansı verilmeyecek. Söz konusu açıklamayı Transport for London (TfL) yaptı.

TfL, taşımacılık firmasının özel bir kiralama operatörü lisansı almak için uygun olmadığını açıkladı. Kararın "kamu güvenliği ve güvenliği sonuçları" gerekçesiyle kararlaştırıldığı belirtildi. Karara karşı itiraza hazırlanan Uber'den yapılan açıklamada ise kararın açık olmaktan uzak, Londra'yı dünyaya yenilikçi şirketlere kapalı olarak gösterdiği ifade edildi. Londra'daki Uber uygulamasını yaklaşık 3.5 milyon yolcu ve 40.000 sürücü kullanıyor.

Uber'in Londra'daki genel müdürü Tom Elvidge, "Tüm bu sürücülerin geçim koşullarını ve uygulamanızı kullanan milyonlarca Londralı'nın tüketicinin seçimini savunmak için derhal mahkemelerde itiraz edeceğiz" dedi. Uber, İngiltere'de 40'tan fazla kasaba ve şehir de dahil olmak üzere dünya çapında 600'den fazla şehirde faaliyet gösteriyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)