BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiTwitter'a bir yeni özellik daha----

Twitter'a bir yeni özellik daha

Twitter'a bir yeni özellik daha
14 Ekim 2022 - 10:56 www.finansgundem.com

Twitter, geçtiğimiz günlerde tweet düzeltme için testlere başlamıştı. Şimdi ise kimlerin kendilerini “mention”layabileceği (bahsedebileceği) konusunda düzenlemeler için çalışıyor.

Twitter, Elon Musk ile satış konusunda sorunlar yaşarken çalışmalarını ihmal etmiyor ve kullanıcıların uzun zamandır beklediği özelliklerle ilgili yeni gelişmeler kaydediyor.

Geçtiğimiz günlerde tweet düzeltme için testlere başlayan şirket, şimdi de kullanıcılara, kimlerin kendilerini “mention”layabileceği (bahsedebileceği) konusunda seçenek sunuyor.

Uygulama araştırmacısı Jane Manchun Wong; platformun, kullanıcılara tweet’lerde ve yanıtlarda kimlerin kendilerinden bahsedebileceğini kontrol etme olanağı vereceğini ileri sürdü. Wong, henüz yayınlanmamış Twitter özelliğinin ekran görüntüsünü de paylaştı.

Twitter’ın gizlilik tasarımcısı Dominic Camozzi de bir tweet’te özelliğin varlığını doğruladı ve takipçilerinden geri bildirim istedi.

Yeni kullanıcılara herkesin mention’layabileceği ya da sadece takipteki kişilerin mention’layabileceği iki seçenek sunuluyor. (Sözcü)

MUSK: Siz parfümümü alın, ben Twitter'ı

 

Dünyaca ünlü rapçi Twitter'da yasaklandı

 

Twitter'dan yeni özellik

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)