BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiTwitter Spindle'ı neden satın aldı----

Twitter Spindle'ı neden satın aldı

Twitter Spindle'ı neden satın aldı
20 Haziran 2013 - 17:51 www.finansgundem.com

Twitter, sosyal ağ içeriklerini aramaya ve keşfetmeye yarayan bir servis olan Spindle’ı da hizmetler yelpazesine dahil etti...

Twitter, sosyal ağ içeriklerini aramaya ve keşfetmeye yarayan bir servis olan Spindle’ı bünyesindeki hizmetler arasına kattı. Ancak Twitter’ın Spindle ile ne yapacağı ise henüz bilinmiyor.
140 karakterle başlayıp popülaritesini giderek artıran Twitter, kullanıcılara daha iyi hizmet sunabilmek için çeşitli şirketleri bünyesini katıyor. Twitter'ın bu hizmet için almış olduğu son şirket ise Spindle isminde sosyal ağ içeriklerinin tamamını aramaya ve keşfetmeye yarayan bir şirket.
Spindle keşfetmek teması üzerine kurulu bir sistem ve sosyal ağ içerikleri için keşif motoru olarak tanımlanıyor. Sistem bu keşif aramalarını ise kullanıcıların konumuna göre yaparak bölgesel olarak sonuçlar veriyor. Örneklemek gerekirse Spindle sizin konumunuza göre paylaşılan Facebook ve Twitter gibi sosyal ağların içeriklerini size sunarak etrafınızda nelerin olup bittiğini görmenizi sağlıyor.
Spindle sayesinde kullanıcılar o konumdaki paylaşılan içeriklere göre restoran, bar, park, müze, toplantı yerleri, alışveriş yerleri, ilgi çekici mekanlar ve diğer sosyal ağ içeriklerini görebiliyor. Kullanıcılar aynı şekilde kendileri de Spindle üzerinden paylaşım yapabiliyor.
Bu şekilde bir hizmete sahip olan Spindle ile Twitter'ın ne yapacağı henüz bilinmiyor. Twitter'ın konum bazlı tweetler ile reklam odaklı olarak kullanacağı düşünülen Spindle, bundan böyle çalışmalarına Twitter'ın San Francisco ofisinde devam edecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)