BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTwitter için şok açıklama----

Twitter için şok açıklama

Twitter için şok açıklama
20 Mart 2014 - 23:19 www.finansgundem.com

Başbakanlık Basın Müşavirliği, bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasına ilişkin bir açıklamada bulundu

Başbakanlık Basın Müşavirliğinden, "Türkiye Cumhuriyeti  vatandaşlarının bazı linklerin kaldırılmasına ilişkin mahkemelerden çıkarmış  oldukları kararların uygulanması konusunda Twitter yetkililerinin duyarsız  kaldıkları bir sürecin söz konusu olduğu" bildirildi.

Başbakanlık Basın Müşavirliğinden AA'ya yapılan açıklamada, Başbakan  Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Bursa mitingindeki konuşmasında, Twitter hususunda  kullandığı ifadelerde, hukuki bir duruma işaret edildiği belirtildi. Açıklamada,  şunlar kaydedildi:

"Halihazırdaki durumda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının bazı  linklerin kaldırılmasına ilişkin mahkemelerden çıkarmış oldukları kararların  uygulanması konusunda Twitter yetkililerinin duyarsız kaldıkları bir süreç söz  konusudur. Nitekim bu süreç zarfında mahkeme kararları doğrultusunda  Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı gerekli girişimlerde bulunmuş ancak Twitter  yetkilileri bu taleplere duyarsız kalmıştır.

Mahkeme kararlarını umursamama, hukukun gereğini yerine getirmeme  biçimindeki bu tutumda bir değişiklik gözlenmemesi halinde, vatandaşlarımızın  mağduriyetini gidermek için teknik olarak, Twitter'e erişimin engellenmesinden  başka çare kalmayabileceği belirtilmektedir.
Başbakanımız da Bursa'daki konuşmasında bu olguya dikkati çekmiş  bulunmaktadır."
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)