BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor'Türkiye'yi Euro 2016'ya almayın' ----

'Türkiye'yi Euro 2016'ya almayın'

'Türkiye'yi Euro 2016'ya almayın'
27 Ekim 2015 - 14:27 www.finansgundem.com

Bir grup Trabzonspor taraftarı, A Milli Futbol Takımımız'ın EURO 2016 Finalleri'ne alınmaması için kampanya başlattı.

Trabzonsporlular, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılma hakkını son maçlarda kaybeden Hollanda, Danimarka, Macaristan, Norveç, Bosna-Hersek, Ukrayna, İsveç ve Slovenya olmak üzere Avrupa’nın bir çok ülke medyası ve federasyonlarına yazı gönderdi.

AMK Spor 'da yer alan habere göre; söz konusu yazıda, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve UEFA’nın şike cezalarını vermediği vurgulandı ve Türk Milli Takımı'nın bu organizasyondan atılması istendi.

Başta Fenerbahçe olmak üzere tüm takım ve kişilerin UEFA ve CAS'tan aldığı cezaların hatırlatıldığı açıklamada, 3 Temmuz süreciyle ilgili mahkeme kararlarına ulaşılabilecek İngilizce linklere de yer verildi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TARAFTAR.27 Ekim 2015 16:49

    Kudurun lan TS porlu çakallar.inşallah FB çemizin başına gelenler TS sporun başına gelirde kendinizide aklıyamazsınız zaten sizlerin gideceği yer ikinci lig her söylediğiniz sözü sizlere iki katı olarak İADE ediyorum .