BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTürkiye'nin övünülecek bankacılık sektörü var----

Türkiye'nin övünülecek bankacılık sektörü var

Türkiye'nin övünülecek bankacılık sektörü var
07 Mayıs 2013 - 14:54 www.finansgundem.com

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, bankacılıkla ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Bu yıl 12.'si "Küreselleşme&Yeni Dengeler" temasıyla düzenlenen Forum İstanbul 2013'ün açılışı, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, forumda yaptığı konuşmada Türkiye'nin iyi bir yolda olduğunu ve önünün açık bulunduğunu ifade etti. Dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmek isteyen bir ülkenin sağlam ve modern bir bankacılık sistemine sahip olması gerektiğine dikkati çeken Binbaşgil, "Bugün Türkiye'nin övünülecek bir bankacılık sektörü var. Bu da çok kolay olmadı. Bundan 10-12 sene önce neler yaşadığımızı biliyoruz. Ancak bankacılık sektörü hala büyüklük açısından olması gereken yerde değil. Yatırımların devam etmesinin nedeni de bu" diye konuştu.Türkiye'deki pozitif havayı yurt dışına gittiklerinde daha iyi anladıklarını dile getiren Binbaşgil, dünyada önceki yıl ilk 500'de bulunan 8 Türk bankasının marka değeri 8,2 milyar dolar iken, bu sene banka sayısının 10'a, bu bankaların marka değerinin de 9,8 milyar dolara yükseldiğinin bilgisini verdi.Binbaşgil, bu olumlu hava içerisinde tedbiri elden bırakmamak gerektiğine de işaret etti.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)