BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık"Türkiye’nin en iyi Özel Bankası" DenizBank----

"Türkiye’nin en iyi Özel Bankası" DenizBank

Türkiye’nin en iyi Özel Bankası DenizBank
11 Aralık 2014 - 12:00 www.finansgundem.com

10. yılında büyük gurur DenizBank Özel Bankacılık Türkiye’nin en iyisi seçildi

DenizBank’ın kişiye özel çok yönlü hizmetler sunduğu Özel Bankacılık hizmeti, finans dünyasının uluslararası saygın yayınlarından Global Banking and Finance Review tarafından verilen 2014 yılı ödülleri kapsamında “Türkiye’nin en iyi Özel Bankacılık” ödülüne layık görüldü.

Londra’da düzenlenen törende ödülü alan DenizBank Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı C. Cem Önenç konuya ilişkin değerlendirmesinde: “Özel Bankacılığımızın 10. kuruluş yıldönümünde böylesine saygın bir platform tarafından ödüllendirilmek bizler için büyük gurur kaynağı oldu. Doğum günü hediyemiz olarak değerlendirdiğimiz bu özel ödülün tüm DenizBank ailesine hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

DenizBank, yenilikçi hizmet ve uygulamaları ile uluslararası arenada ses getiren başarılar kazanmaya devam ediyor. Türkiye’nin en geniş Özel Bankacılık şube ağına sahip olan DenizBank Özel Bankacılık, 10. kuruluş yıldönümünde uluslararası arenada en prestijli yayınlardan biri olan Global Banking and Finance Review tarafından verilen 2014 yılı ödülleri kapsamında “Türkiye’nin en iyi Özel Bankacılık” ödülüne layık görüldü.

Bankacılık, varlık yönetimi ve sigorta gibi birçok dalda dünyanın en iyi firmalarının değerlendirildiği ödüller bu yıl dördüncü kez verildi. Kurumsal yönetim ilkeleri, finansal yapı, müşteri memnuniyeti, kalite yönetimi, iş modeli ve teknik alt yapı gibi birçok sektörel kriter göz önünde bulundurularak dağıtılan ödüller 9 Aralık tarihinde Londra’da düzenlenen ödül töreni ile sahiplerini buldu.
“Bankacılık anlayışımızı network sinerjimizle her geçen gün daha da ileriye taşıyoruz.”

Kurum adına ödülü alan DenizBank Özel Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Dr. C. Cem Önenç, elde edilen başarıya ilişkin yaptığı değerlendirmede 10. yılını kutlayan Özel Bankacılık’ın ulaştığı başarının gerek sektör gerekse uluslararası platformda tescillenmiş olduğuna dikkat çekti.
Önenç, “Kuruluşumuzdan bu yana çözüm odaklı hizmet anlayışımızla müşterilerimizin hayatlarına değer katmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. DenizBank Özel Bankacılık, aldığı bu ödülle önümüzdeki yıllarda da hizmet kalitesi ve Özel Bankacılık alanındaki iddialı hedeflerini sürdüreceğinin taahhüdünü uluslararası arenada teyit etmiş oldu. Müşterilerimizden aldığımız gücü network sinerjimizle birleştiriyor, bankacılık anlayışımızı her geçen gün daha da ileriye taşıyoruz. Özellikle daha büyük hedefler için hepimize motivasyon ve ilham veren bu ödülün hayırlı olmasını diliyorum. Desteği ve emeği geçen tüm DenizBank ailesine ve 10 yıldır bizimle birlikte olan değerli müşterilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)