BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTürkiye’nin en iyi dijital bankası bu yıl da Yapı Kredi----

Türkiye’nin en iyi dijital bankası bu yıl da Yapı Kredi

Türkiye’nin en iyi dijital bankası bu yıl da Yapı Kredi
19 Ağustos 2020 - 11:48 www.finansgundem.com

Dünyanın en saygın ödül organizasyonlarından Global Finance tarafından düzenlenen World’s Best Digital Bank Awards 2020’de Yapı Kredi’ye ödül yağdı.

Türkiye’nin dijital bankası Yapı Kredi, tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs (Kovid-19) salgınına rağmen gerçekleştirdiği dijital çözümlerle dünyanın en saygın ödül organizasyonlarından Global Finance tarafından düzenlenen World’s Best Digital Bank Awards 2020’de “Türkiye’nin En İyi Dijital Bankası”, “Avrupa’nın En İyi Fatura Ödeme ve Gösterimi”, “Avrupa’nın En İyi Mobil Uyumlu Banka Sitesi” ve “Avrupa’nın En İyi Çevrimiçi Hazine Hizmetleri” ödüllerinin sahibi oldu. Yapı Kredi böylece, dört yıldır üst üste “Türkiye’nin En İyi Dijital Bankası” ödülüne layık görülmüş oldu.

Konuyla ilgili konuşan Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, “Yapı Kredi olarak kurum kimliğimizin önemli bir parçası olan yenilikçi ruhumuzla, kurulduğumuz günden bu yana bankacılığın her alanında sınırları kaldıran işlere imza atıyoruz. İnsan hayatına değer katacak teknolojilere odaklanırken müşterilerimizin bankacılık faaliyetlerini istedikleri anda istedikleri mekânda gerçekleştirmelerine de olanak tanıyoruz. Dünyayı ve ülkemizi etkileyen pandemi döneminde de dijital bankacılık alanında uluslararası arenada aldığımız ödüllerle Türkiye’nin dijital bankası unvanımızı daha da güçlendirdik. Her zaman olduğu gibi var gücümüzle çalışmaya, hayata geçirdiğimiz hizmetlerle müşterilerimizi ve ülke ekonomimizi desteklemeye devam edeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet natık doğan20 Ağustos 2020 11:25

    Nasıl oluyorda en iyi banka seçiliyor olamaz tüm yetkiler kapalı kredimi dahi geri ödeyemediğim dijital banka MaşaAllh