BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasa'Türkiye'nin cazibesi sürüyor'----

'Türkiye'nin cazibesi sürüyor'

'Türkiye'nin cazibesi sürüyor'
14 Şubat 2013 - 14:13 www.finansgundem.com

BOfA Merrill Lynch, Türkiye piyasalarının sarsılsa da cazibesini koruduğunu söyledi

Bank Of America Merrill Lynch tarafından yayınlanan raporda Türkiye piyasalarında çalkantılı seyir sürse de piyasanın cazibesini koruduğu belirtildi. Kurum Türk hisse senedi pyasalarında en çok tercih ettiği hisseleri Garanti, İş Bankası C, Ford Oto, İş Gayrı Menkul YO, Turkcell ve Enka olarak sıraladı.
Hisse senedi piyasaları9nın içinde kendi şüpheleri olsa da Türkiye ekonomisinin net bir şekilde iyi durumda olduğunu belirten Merrill Lynch, 2002-2008 yılları arasında yüzde 30 seviyelerinde olan faizlerin yüzde 6'nın altına gerilediğini hatırlattı.
Moody's tarafından Türkiye'ye yönelik olarak düzenlenen son basın toplantısında kredi notunun yükseltilmediği ve hayal kırıklığı yaratıldığını hatırlatan Merrill Lynch, buna karşın yaz aylarında Türkiye'de bir not artırımının geleceğini öngördü. Kurum ayrıca tahvil faizlerinde yaşanan düşüşlere karşın Not artırımı konusunun fiyatlara yeterince yansımadığı görüşünü savundu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)