BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye'den Gürcistan ordusuna ekipman desteği----

Türkiye'den Gürcistan ordusuna ekipman desteği

Türkiye'den Gürcistan ordusuna ekipman desteği
19 Aralık 2022 - 03:12 www.finansgundem.com

Türkiye ile Gürcistan arasında imzalanan Askeri Mali İşbirliği Anlaşmaları (AMİBA) kapsamında Türkiye'den Gürcistan Savunma Bakanlığına havaalanı yıkama ve süpürme araçları ile muhtelif helikopter yedek parçaları hibe edildi.


Gürcistan Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Marneuli Askeri Havalimanı'nda düzenlenen törende Gürcistan'a 2 havaalanı yıkama ve süpürme aracı ile muhtelif helikopter yedek parçalarının hibe edildiği belirtildi.

Açıklamada, törenin Türkiye'nin Tiflis Büyükelçisi Ali Kaan Orbay ve Gürcistan Savunma Bakan Yardımcısı Grigol Giorgadze'nin katılımıyla gerçekleştirildiği kaydedildi.

Ekipman teslim tutanaklarının Büyükelçilik Askeri Ataşesi Albay Burak Altıner ile Gürcistan Havacılık ve Hava Savunma Komutanı Albay Sergo Ninua tarafından imzalandığı bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı, 2021 ve 2022'nin başında da Gürcistan Savunma Bakanlığına servis araçları ve teknik ekipmanlar hibe etmişti.

Türkiye'den Gürcistan'a ucuz telefon akını!

 

Kazakistan ve Gürcistan'da faiz kararları açıklandı

 

Gürcistan'a Rus akını Tiflis'te protesto edildi

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.19 Aralık 2022 09:45

    PEYGAMBERLERE İNEN AYETLERLE SADECE YAPMASI/YAPILMASI GEREKENLER BİLDİRİLMEMİŞTİR YAPILMAMASI GEREKENLER DE BİLDİRİLMİŞTİR MÜMİN SURESİ 55 AYETİ İLE MUHAMMET SURESİ 19 SURELERİNDE HEM KENDİSİNİN HEM DE İNANMIŞ ERKEK VE KADINLARIN GEÇMİŞTE İŞLEDİKLERİ GÜNAHLARIN BAĞIŞLANMASINI İSTEDİĞİ TAKTİRDE GEÇMİŞ GÜNAHLARININ BAĞIŞLANACAĞI BİLDİRİLMİŞTİR FETİH SÜRESİ 1 AYETİNDE KENDİSİNE FETİH MÜJDESİ VERİLMİŞ 2 AYETİNDE DE GECMİŞ GELECEK GÜNAHLARININ BAĞIŞLANACAĞI BİLDİRİLMİŞYİR YANİ YAPILMAMASI GEREKEN ŞEYLERİ UYARICI AYETLER İNMEDEN ÖNCE YAPILMAMASI GEREKENLERİ YAPTILAR İSE BAĞIŞLANMA DİLEDİĞİ TAKTİRDE AFFEDİLECEĞİ BİLDİRİLMİŞTİR İRANLI MOLLALAR UYDURUK SUÇLAR YARATARAK İNSANLARI CEZALANDIRIYORLAR MOLLALARIN UYGULATTIKLARI BAZI UYGULAMALAR DİNİ DEĞER OLAMAZ ÖRNEK SAÇI GÖRÜNDÜ DİYE KADINLARIN DÖVÜLMESİ İÇKİ İÇTİKLERİ GEREKCESİYLE İNSANLARIN İDAM EDİLMELERİ DİNİ DEĞER Mİ?