BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTürkiye'den ayrıldı para bastı----

Türkiye'den ayrıldı para bastı

Türkiye'den ayrıldı para bastı
06 Eylül 2013 - 11:08 www.finansgundem.com

Bir dönem yolu Türkiye'den geçen Mircea Lucescu, Shaktar Donetsk'i zengin etti

Her sezon Türkiye'ye ha geldi ha gelecek diye gündemi yoğun şekilde meşgul eden Rumen teknik adamın kulubüne kazandırdığı para dudak uçuklattı.
Bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'ı da çalıştıran Mircea Lucescu, Shakhtar Donetsk'i zengin etti. Ukrayna ekibiyle müthiş başarılar yakalayan Rumen teknik adam, son 8 sezonda futbolcu satışından kulübüne 250 milyon euroya yakın bir para kazandırdı.
Türkiye'de Galatasaray ve Beşiktaş'la şampiyonluk sevinci yaşayan, 2004-05 sezonundan bu yana da Shakhtar Donetsk'in başında bulunan Mircea Lucescu, Ukrayna kulübünü adeta zengin etti. Shakhtar Donetsk'le 4'ü üst üste olmak üzere 7 şampiyonluk yaşayan, Ukrayna kulübüyle ayrıca Şükrü Saracoğlu Stadı'nda UEFA Kupası'nı kazanma başarısı gösteren tecrübeli teknik adam, transferdeki başarısını bir kez daha ortaya koydu.
Mircea Lucescu'nun Shakhtar Donetsk'i, bu sezon futbolcu satışından elde ettiği 67.5 milyon euroyla transfer döneminde Avrupa'nın en fazla gelir elde eden kulüplerinden biri oldu. Özellikle Brezilya'dan transfer ettirdiği futbolcuların yıldızını parlatarak bu oyuncuların Avrupa'nın dev ekiplerine transfer olmasında başrolü oynayan Rumen teknik adam, son 8 sezonda futbolcu satışından kulübüne 250 milyon euroya yakın bir para kazandırdı.
Kemal Çolak/Gazeteport
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)