BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTürkiye'deki motokros şampiyonalarına yeni kategoriler eklenmesi gündemde----

Türkiye'deki motokros şampiyonalarına yeni kategoriler eklenmesi gündemde

Türkiye'deki motokros şampiyonalarına yeni kategoriler eklenmesi gündemde
02 Kasım 2022 - 12:15 www.finansgundem.com

TMF Başkanı Uçar, önümüzdeki yıllarda şampiyonalara farklı kategorileri eklemeyi planladıklarını ve Türkiye'nin yurt dışındaki şampiyonalarda uzun yıllar temsil edileceğini dile getirdi. Bu yıl kadınlar kategorisi ilk defa yarıştı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Bekir Yunus Uçar, Türkiye LIQUI MOLY Motokros Şampiyonası yarışları için geldiği Afyonkarahisar'da, TMF'nin organizasyonuyla sporcuların ve izleyicilerin ambiyansı yüksek keyifli yarışlar yaşadığını söyledi. Uçar, bu yıl başlatılan kadınlar kategorisine ek olarak yeni kategorilerin de ekleneceğini vurguladı.

Sporcuların Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi'ndeki pistte dünya standartlarında yarıştığını vurgulayan Uçar, "Burada hem sporcular hem de izleyiciler heyecanlı yarışları takip etti. Çok güzel bir organizasyonu gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. İnşallah, önümüzdeki yıl yeni gelişmelerle ve daha büyük rekabetin olduğu bir sezona yeniden hazırlanacağız."diye konuştu.

Yarışlara katılan sporcuların 40'nın çocuk ve genç kategorilerinde olduğuna değinen Uçar, Türkiye'nin yurt dışındaki şampiyonalarda uzun yıllar temsil edileceğini vurguladı.

Uçar, Türkiye'deki şampiyonalarda her yıl kategorileri artırdıklarını belirterek,"Takımlar ile yarışçıların önerilerini ve taleplerini önemsiyor, dikkate alıyoruz. Yarışlarda bu yıl kadınlar kategorisini yeni başlattık. İnşallah, önümüzdeki yıllarda şampiyonalara farklı sınıflar eklemeyi planlıyoruz. Teknik kurulumuz ciddi hazırlık içinde. TMF'nin yeni takvimi açıkladığında birçok farklı kategoride ve farklı branşlarda yarışları Türkiye'nin dört bir yanında yapmaya başlayacağız." ifadelerini kullandı.

General Motors ve Ford, Twitter'a reklam vermeyecek

 

Hyundai Motor, Rusya'daki fabrikasını satabilir

 

Türkiye'nin füzeleri yerli motorlarla uçacak

 

İstanbul'da motokurye, motosiklet ve elektrikli scooter yasağı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)