BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTürkiye’de uluslararası bankacılığın en iyisi Akbank----

Türkiye’de uluslararası bankacılığın en iyisi Akbank

Türkiye’de uluslararası bankacılığın en iyisi Akbank
05 Temmuz 2017 - 11:53 www.finansgundem.com

Akbank, EMEA Finance’in “2016 Yılı Başarı Ödülleri”nde 4 birincilik kazanarak Yurtdışı Borçlanma İşlemlerinde En Başarılı Banka seçildi

Akbank 2016’daki sendikasyon ve seküritizasyon işlemleriyle, dış borçlanma alanındaki en seçkin uluslararası finans yayınlarından biri olan EMEA Finance’in “2016 Yılı Başarı Ödülleri”nde 4 birincilik kazanarak Yurtdışı Borçlanma İşlemlerinde En Başarılı Banka seçildi.

Dış borçlanma alanındaki en önemli araştırma ve yayın gruplarından biri olan EMEA Finance’in düzenlediği “2016 Achievement Awards” ödülleri sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Yurtdışı borçlanma alanında en başarılı şirketlerin ve finansal kurumların belirlendiği bu seçkin ödül töreni uluslararası şirketlerin üst düzey yöneticilerinin katılımıyla Londra’da gerçekleşti. Akbank 2016’da imzaladığı 1.2 milyar dolar büyüklüğündeki sendikasyon kredisi ve gerçekleştirdiği 1.6 milyar dolar eşdeğerindeki seküritizasyon ihracı ile “Yurtdışı Borçlanmada En Başarılı Finansal Kurum”, “Orta ve Doğu Avrupa Bölgesinin En Başarılı Sendikasyon İşlemi”, “EMEA Bölgesinin En Başarılı Seküritizasyon İşlemini Düzenleyen Bankası” ve “EMEA Bölgesinin En Başarılı Seküritizasyon İşlemi” ödüllerinin sahibi oldu.

Londra’da gerçekleşen ödül törenine katılan Akbank Hazineden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kerim Rota, 2016 yılından bu yana farklı borçlanma işlemleriyle Türkiye’ye 8.3 milyar doların üstünde yurtdışı finansman sağladıklarını vurgulayarak şu değerlendirmelerde bulundu:

“2016 yılı ülkemizde beklenmedik gelişmelerin yaşandığı bir dönem oldu.Bu zorlu dönemde dahi gerçekleştirdiğimiz yurtdışı borçlanma işlemlerimiz yabancı yatırımcılardan büyük ilgi gördü. EMEA Finance’ten kazandığımız ödüller yurtdışı borçlanma stratejilerimizin başarılarının bir göstergesi oldu. Bu seçkin ödülleri ülkemize ve bankamıza kazandırdığımız için gurur duyuyoruz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)