BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye'de bulundu! Dünyada olmayan 6 element...----

Türkiye'de bulundu! Dünyada olmayan 6 element...

Türkiye'de bulundu! Dünyada olmayan 6 element...
06 Ocak 2019 - 17:51 www.finansgundem.com

Aydın’ın Didim ilçesinde geçen Eylül ayında bulunan 5 gök taşının incelenmesi sonucunda taşların içinde 26 element tespit edilirken, 26 elementin 20’si dünyada var olan, 6’sı ise dünyada olmayan elementler olduğu raporlandı.

Didim’in Fevzipaşa Mahallesi, Sahte Cennet mevkiinde restoran işleten Rumi Çatıkkaş, geçen yıl Eylül ayında sahilde gezerken yerde parlayan taşı gördü. Çatıkkaş, bölgeyi tarayarak farklı boyutlarda 5 taş topladı. 875 gram ile 9 kilogram ağırlığındaki taşlarla ilgili Kahramanmaraş Üniversitesi Sütçü İmam Üniversitesi Üriversite- Sanayi- Kamu İşbirliği Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÜSKİM) Laboratuvarı’nda inceleme yaptırdı. Fizik ve yüksek kimya mühendisleri tarafından yapılan incelemede, taşların içinde 26 element tespit edildi. Bu 26 elementin 20’si dünyada var olan, 6’sı ise dünyada olmayan elementler olduğu belirlenerek raporlandı" dedi.

Meteor taşlarını incelerken özellikle içlerinden birinin dikkatini çektiğini belirten Rumi Çatıkkaş, "Taşı fotoğraflayıp büyüttüğümde üzerinde insan ve hayvan resimlerinin olduğunu fark ettim. Resimli gök taşının tanıdığım amatör fotoğrafçıya da çok sayıda fotoğrafını çektirdim. Fotoğrafları incelediğimizde taşın üzerinde 40’a yakın insan ve hayvan figürünün olduğunu fark ettik" dedi.

Bu meteor taşının bugüne kadar dünyada bulunan meteor taşlarından farklı olduğunu iddia eden Çatıkkaş, "Farkı üzerinde 40’a yakın insan ve hayvan fotoğraflarının bulunmasıdır. Bunun ilk olduğunu düşünüyorum. Bu resimli gök taşını dünyadaki bilim adamlarının, müzayedecilerinin, akademisyenlerin ve koleksiyonerlerin bilgisine sunuyorum" diye konuştu.

Türkiyede bulundu Dünyada olmayan 6 element...

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali atas11 Ekim 2019 19:37

    siyah element tasi

  • M.kemal atkan10 Ocak 2019 23:23

    Cladium ctr etrafında devamlı değişken manyetik alan oluşturan siyah element (kıyamet tasi)

  • sinan10 Ocak 2019 05:31

    Reptiliyan taşı...

  • Türk Er10 Ocak 2019 00:17

    Bu uzaylı haberleri , orada canlı şuurlu canlıların olduğu haberleri tarafsız ve bilimsel değil. .Hep aynı hikaye . Mesele insanları buna inandırmak. Alt yapısı çoktan hazır. Küreselciler cinlere tapıyor. Zamanı gelince , Uzaylı diye kakalacakları da ifritler. Knowing ve benzeri filimler , boşuna mı gösteriliyor .

  • Alparslan08 Ocak 2019 07:55

    Artık USA nin malı.kabesi Amerika olanlar anladı

  • osman özdemir08 Ocak 2019 00:18

    taslar(fezadan)uzaydan degil! 8-) 

  • erol g.06 Ocak 2019 18:40

    HACMİNE GÖRE KÜTLE AĞIRLIĞI YÜKSEK İSE GÜNEŞ SİSTEMİ TAŞI DEĞİLDE Sİ'RA/SİRİUS YILDIZINDAN GELMİŞ/GÖNDERİLMİŞ OLAMAZ MI? 26 ELEMENTİN BİR TAŞTA BULUNMASI GÖRSEL RESİMLERE RASTLANMASI SIRADAN GÖKTAŞI OLMADIĞINI İSPATLIYOR