BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye Ziraatçılar Derneği Genel Başkanı vefat etti----

Türkiye Ziraatçılar Derneği Genel Başkanı vefat etti

Türkiye Ziraatçılar Derneği Genel Başkanı  vefat etti
15 Temmuz 2016 - 11:51 www.finansgundem.com

Türkiye Ziraatçılar Derneği (TZD) Genel Başkanı İbrahim Yetkin hayatını kaybetti.

TZD'den yapılan açıklamada, uzun yıllar Türk tarımına ve çiftçisine hizmet eden, tarım sektörünün "duayeni" olarak nitelendirilen Yetkin'in Ankara'da solunum yetmezliği tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiği belirtildi. Yetkin'in cenazesinin yarın ikindi namazından sonra Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedileceği kaydedildi.

 İbrahim Yetkin'in özgeçmişi
 
1956 yılında Hatay'da doğdu.  1975 yılında Çayırova Tarım Meslek Lisesi, 1978 yılında Hacettepe Üniversitesi Sevk ve İdare Meslek Yüksek Okulundan mezun oldu. 1986'dan bu yana ‘kamu yararına’ bir dernek olan Türkiye Ziraatçılar Derneği Genel Başkanlığını yürütüyordu.

Dernek Başkanlığı sırasında yürüttüğü çalışmalardan dolayı, aralarında Tarım Bakanlığı, Atatürkçü Düşünce Derneği, İnsan Hakları Derneği, Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği gibi kuruluşların da bulunduğu bir çok kuruluştan ödül aldı.

Son olarak 2011 yılında, Merkezi Madrid'de bulunan  Trade Leaders' Club (İş Dünyası Liderleri Kulübü) tarafından  26. Uluslararası Avrupa Kalite Ödülü -Yeni Binyıl Ödülü'ne (XXVI. International Award For Quality - New Millenium Award) ve 'Mesleki Mükemmeliyet Altın Madalyası'na (Gold Medal for Business Exellence)lâyık görüldü.

İbrahim Yetkin'in Türk tarımının sorunlarına ilişkin çok sayıda yayınlanmış makalesi bulunuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)