BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaTürkiye ve Rusya'ya altında iyi haber----

Türkiye ve Rusya'ya altında iyi haber

Türkiye ve Rusya'ya altında iyi haber
27 Ağustos 2013 - 13:40 www.finansgundem.com

IMF verilerine göre Türkiye ve Rusya'nın altın rezervleri yükseldi

IMF verilerine göre Temmuz ayında Türkiye, Rusya ve Azerbaycan'ın altın rezervleri Temmuz ayında artış gösterdi. Altın fiyatlarında yaşanan toparlanma bu durumda etkili oldu.
Türkiye'nin altın rezervleri 22.5 ton arttı. Bu, rezervleri artan 15 merkez bankası arasındaki en büyük artışı ifade etti. Altın rezervleri artış gösteren diğer merkez bankaları Kazakistan, Mozambik ve Guetemala oldu.
Merkez bankaları tarafından tutulan altınlar, 2010 yılında merkez bankalarının net alıcı konumuna gelmesinden bu yana yakından izlenmeye başladı. Önceki 10 yıl boyunca merkez bankaları satış yönündeydi.
Bununla birlikte, Nisan ayında Güney Kıbrıs'ın mali koşullarını düzeltmek için altın satmaya zorlanabileceği yönündeki tartışmalar bunun diğer merkez bankaları tarafından da takip edileceği beklentilerine neden olmuş ve altına sert satışlar getirmişti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)