BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTürkiye Finans’tan 'Altın Teklif'----

Türkiye Finans’tan 'Altın Teklif'

Türkiye Finans’tan 'Altın Teklif'
05 Mayıs 2014 - 17:17 www.finansgundem.com

Türkiye Finans, tüm şubeleri aracılığıyla 1 gramdan 100 grama kadar, logolu, güvenlikli ve ambalajlı altın alım satım işlemlerine başladı

Türkiye Finans, 1 gram’dan 100 grama kadar İstanbul Altın Rafinerisi tarafından üretilmiş, logolu, güvenlikli ve ambalajlı altın alım satım uygulamasını banka hesabı olsun ya da olmasın her şubesi aracılığıyla tüm müşterilerine sunuyor. Ayrıca Kişiye Özel Gram Altın uygulaması ile müşteriler özel günlerinde, belirleyecekleri yazı, fotoğraf gibi görsellerle özel tasarımlı altın sipariş ederek sevdiklerine farklı bir hediye sunma imkanına sahip olabiliyorlar. Bununla birlikte, müşterilerin Borsa İstanbul tarafından standartları belirlenmiş 1 kg. ve katları şeklinde külçe altın talepleri de tüm Türkiye Finans şubelerinden karşılanabiliyor.

Altın bankacılığında geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Türkiye Finans’ta müşteriler hesaplarına 24 saat boyunca ulaşabiliyor, ihtiyaç duydukları takdirde altınlarını nakde çevirebiliyor ve böylece çalınma, kaybolma, işçilik ücreti, eski-yeni tarih gibi endişeleri giderilmiş oluyor. Diğer taraftan, birikimini hesabında altın olarak değerlendiren katılımcılar, altın katılma hesabı açmaları durumunda, belirledikleri vade sonunda kar payı getirisi de sağlayabiliyor.

Türkiye Finans, altın ve ziynet eşyalarını değerlendirmek isteyen müşteriler için bir yandan altın ürünleri geliştirmeye devam ederken bir yandan da tasarruf yapmalarına olanak sağlıyor. Türkiye Finans Altın Toplama Günleri’nde bileklik, künye, kolye, küpe, çeyrek, yarım gibi seçeneklerde tüm takı ve altınlar İstanbul Altın Rafinerisi’nin uzman eksperleri tarafından değerlenerek müşterilerin altın hesaplarına 24 ayar karşılığı yatırılıyor.
Türkiye Finans logolu altın uygulaması ile ilgili konuşan Türkiye Finans Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Semih Alşar “Türkiye Finans olarak 2014-2015 yılı planlarımız çerçevesinde ‘Türkiye Finans Gram Altın’ gibi yeni ürünler geliştirmenin yanı sıra mevcut ürün ve hizmetlerimizin yaygınlaştırılması konusunda da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu doğrultuda birikimlerini altın olarak değerlendiren tüm yatırımcıları Bankamız şubelerinde kaliteli hizmet almaya davet ediyoruz” dedi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)