BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık Türkiye Finans’a 4. kez ödül----

Türkiye Finans’a 4. kez ödül

 Türkiye Finans’a 4. kez ödül
22 Mart 2013 - 11:25 www.finansgundem.com

Türkiye Finans İnsana Saygı Ödülü’nün dördüncü kez sahibi oldu...

Kariyer.net’in 12 yıldır devam eden ve geleneksel hale gelen İnsana Saygı Ödülleri sahiplerini buldu.Bankadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kariyer.net üzerinden yapılan başvurular kapsamında verilen ödüllerde Türkiye Finans, iş başvurularına geri dönüşe gösterdiği özenli çalışmalar sonucu dördüncü kez "İnsana Saygı Ödülü"nü kazandı.
2012 yılında insan kaynakları stratejisi ve politikaları çerçevesinde gerçekleştirdiği nitelikli çalışmalar sonucunda ödüle layık görüldüklerini belirten Türkiye Finans İnsan Kaynakları Eğitim ve Performans Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Zuhal Ulutürk, “İş arayan adaylar için başvurularına aldıkları yanıtlar büyük önem taşıyor. Biz de bu süreçte onları olumlu veya olumsuz bilgilendirmeye çok dikkat ediyoruz. Geçtiğimiz yıl Türkiye Finans ailesine katılmak için başvuran 295 bin kişiye aynı gün içerisinde geri bildirimde bulunduk ve bu yaklaşımımızla İnsana Saygı Ödülü’nü almaya hak kazandık. İnsan kaynağını başarı kaynağı olarak gören Bankamıza benzer ödüller kazandırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)