BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasa'Türkiye benim listemde'----

'Türkiye benim listemde'

'Türkiye benim listemde'
02 Mart 2013 - 09:03 www.finansgundem.com

Ünlü ekonomist Jim Rogers merkez bankalarını eleştirdi

Ünlü yatırım uzmanı Jim Rogers, Amerikan Merkez Bankası (FED) başta olmak üzere, şu anda hiç bir merkez bankasının ekonomi ve finanstan anlamadığını iddia ederek, "Tek anladıkları şey para basmak. Bu durum daha büyük sorunlara yol açacak. Piyasaları büyük bir kaos bekliyor" öngörüsünde bulundu. Rogers, Skyturk360'a ekonomi ve finans piyasalarına ilişkin değerlendirmeler yaptı.
Rogers, burada "2014'ün global ekonomi için çok kötü olacağını düşünüyorum" derken "Birçok merkez bankasının şu anda para bastığını ve kendisinin bunun ne kadar daha devam edeceğini bilmediğini" dile getirdi Rogers, Şu anda bir canlandırma var ama bu tamamen yapay bir canlanma. Almanya, Japonya, Avrupa, Çin, Amerika herkes çılgınca para basıyor. FED, her ay 85 milyar dolar para basıyor ve bu gerçekten sanal bir ortam yaratıyor. Çılgınca bir durum. Bu konjonktürde uygulanan politikaları benim aklım almıyor. Ve daha büyük problemlere yol açıyor bunlar"diye konuştu. Rogers, kendisinin şu anda hiç bir ülkeye yatırım yapmadığını söyledi. Yatırım konusunda Türkiye piyasasını da değerlendiren Rogers, "Hisse senetleri piyasasına bakıldığında, aslında Türkiye benim yatırım yapılacak ülkeler listemde" dedi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)