BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkeş ve Bahçeli'nin dikkat çeken sohbeti----

Türkeş ve Bahçeli'nin dikkat çeken sohbeti

Türkeş ve Bahçeli'nin dikkat çeken sohbeti
18 Mayıs 2016 - 08:38 www.finansgundem.com

TBMM Genel Kurulu'nda, dokunulmazlıklarla ilgili anayasa değişikliği teklifinin 2. maddesi 357 oyla kabul edildi. Oylama sırasında ilginç anlar yaşandı. İşte onlardan biri...

Dokunulmazlıklarla ilgili anayasa değişiklik teklifinin görüşmelerinin sürdüğü TBMM Genel Kurulunda Bahçeli ve Türkeş’in sohbet ettiği an objektiflere yansıdı.

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, teklifin ikinci maddesi için oy kullanmaya giderken MHP grubunun ilk sırasında oturan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir süre sohbet etti. Kısa süren sohbetin ardından Türkeş oyunu kullanmak üzere Bahçeli’nin yanından ayrıldı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HİLAL18 Mayıs 2016 11:58

    Bunlarda utanma haya yok milleti kandırdıklarını kullandıklarını zannediyorlar HAYDİ YİĞİT ÜLKÜCÜLER şunlara haddini bildirin oynanan oyuna son verin .

  • ALPTUĞ18 Mayıs 2016 11:35

    Kuzu sarması ikiz komedyenler nasıl bir tiyatrodurki HALDUN DORMEN tiyatrosuna taş çıkarttırıyor vay ÜLKÜCÜ kardeşler daha hala parti önünde size nöbet tutturuyorlar, bizi yıllarca kullandılar siz bari kullanılmayın haddini bildirin bu densizlere.