BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTürk kahvaltısı dünyanın en iyisi seçildi----

Türk kahvaltısı dünyanın en iyisi seçildi

Türk kahvaltısı dünyanın en iyisi seçildi
19 Aralık 2018 - 13:18 www.finansgundem.com

Türkiye, tarihi, kültür mirası ve coğrafyasıyla olduğu kadar mutfağıyla da yabancıların ilgi odağı. Son dönemde dünya basınının da gündeminde olan Türkiye bu sefer mutfağıyla öne çıkıyor

Güneş, deniz ve kum üçlüsünün ötesinde tarih, kültür ve mutfağıyla da turistlerin ilgi odağı olan Türkiye, yabancı basının da gündeminde.

Matador Network yazarı Sol Spier'in kaleme aldığı yazıda Türk Kahvaltısı'na övgüler yağdırıldı. Türkiye gezisi sırasında Türk mutfağının farklı lezzetlerini deneme fırsatı bulan Spier, kahvaltıya ayrı bir parantez açtı.

Türk kahvaltısını dünyanın en iyisi olarak tanımlayan Spier, Osmanlı, Orta Asya, Doğu Avrupa ve Orta Doğu mutfaklarının bir arada yer aldığı Türk Kahvaltısı'nın zenginliğine duyduğu şaşkınlığı ve hayranlığı da ifade etti. 

İstanbul'da ziyaretinde yaşadığı kahvaltı deneyimlerini anlatan yazar, menemenden farklı zeytin ve peynir çeşitlerine, hamur işlerinden şarküteri ürünlerine ve farklı reçellere kadar çok sayıda kahvaltılık lezzetlere dair görüşlerini okurlarıyla paylaştı.

 

 

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)