BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürk-İş: Temmuz'u beklemeye gerek yok----

Türk-İş: Temmuz'u beklemeye gerek yok

Türk-İş: Temmuz'u beklemeye gerek yok
01 Mayıs 2022 - 12:40 www.finansgundem.com

1 Mayıs için Taksim'de toplanan Türk-İş, Cumhuriyet Anıtı’na çelenk bıraktı. Çelengin bırakılmasının ardından Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin bütün alanlarında hayat pahalılığını, örgütlenmeyi anlatacaklarının belirten Ergün Atalay, "70 senedir, ülkeden yana olduk, emekliden yana olduk, emekçiden yana olduk, işçiden yana olduk. Mazlumdan yana olduk” dedi.

Gazetecilerin asgari ücrete ara zamla alakalı sorduğu soruyu yanıtlayan Atalay, “Asgari ücret için Temmuz’u beklemenin bir anlamı yok. Aralık’ı beklemenin de bir anlamı yok. Her ayın 4’ünde bundan 3 gün sonra enflasyon açıklanacak. O açıklanan enflasyonu asgari ücretliye versinler, emekliye versinler, işçinin tamamına her ay versinler. Haziran’ı falan beklemenin bir anlamı yok” ifadelerini kullandı.

1 Mayıs İşçi Bayramı nasıl ortaya çıktı?

 

Taksim'de 1 Mayıs hareketliliği

 

İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle kapatılacak yollar

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.01 Mayıs 2022 13:43

    İŞÇİ/MEMUR SENDİKALARI GELİRLERİ ILE ÜYELERININ ÇALIŞTIĞI FABRIKA/SANAYİ SITESİ YAKINLARINDA KİRALAYACAKLARI ARSALARA KONTEYNER/BRİKET KONUTLAR YAPARAK DÜŞÜK MALIYETİNE EN DÜŞÜK GELİRLİ ÜYELERİNE KİRAYA VEREREK KİRALIK KONUT ARZI YARATMALIDIR