BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürk gemi adamları Hong Kong bayraklı gemilerde çalışabilecek----

Türk gemi adamları Hong Kong bayraklı gemilerde çalışabilecek

Türk gemi adamları Hong Kong bayraklı gemilerde çalışabilecek
18 Aralık 2020 - 11:48 www.finansgundem.com

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, söz konusu protokolle Türkiye'nin STCW protokolü imzaladığı ülke sayısının 34'e yükseldiği bildirildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Hong Kong Denizcilik İdaresi arasında Türk gemi adamlarının artık Hong Kong bayraklı gemilerde çalışabilmelerine tanıyan "Gemi Adamlarının Eğitim, Belgelendirme ve Vardiya Tutma Standartları (STCW) Protokolü" imzalandı.

Türk gemi adamlarının Hong Kong bayraklı gemilerde çalışabilmelerinin önünün açılarak önemli bir kaynağının oluşturulacağı ifade edilen açıklamada, Türkiye'nin denizci iş gücünde olduğu, yüksek kalitede eğitim alan Türk denizcilerinin mesleki anlamda en çok talep gören gemi arasında yer aldıkları belirtildi.

Ülkelerin sahip olduğu gemi tonajlarına göre göre sıralamada, Hong Kong'un 250 gemi ile dünyanın en büyük 5. bayrak taşıyıcısı üzerinde görünenuna işaret edilen açıklamada, imzalanan protokolün bu anlamda Türk denizciliğine önemli katkılar sağlayacağı kaydedildi.

Kanuni sondaj gemisi Karadeniz'e açıldı

 

Ulaştırma Bakanlığı GSM şirketleri için inceleme başlattı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)