BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTürk dizisi Almanları kızdırdı!----

Türk dizisi Almanları kızdırdı!

Türk dizisi Almanları kızdırdı!
26 Kasım 2013 - 12:38 www.finansgundem.com

TRT'nin ''Gurbette Aşk'' adlı dizisine, Alman medyası ateş püskürdü

Almanya ’da yaşayan bir Türk aileyi anlatan ve TRT ’de yayınlanmaya başlanan ’’Gurbette Aşk ’’ adlı dizi ilk günden tepki aldı.
Hamdi Alkan’ın yönettiği dizinin ilk bölümü Alman medyası tarafından eleştirildi.
Dizinin klişe fikirler üzerine kurulu olduğunu ve senaristlerin hiç Almanya’ya gitmediğini yazan Die Welt gazetesi, dizide üzerinde gamalı haç olan evlerin gösterilmesini ve Almanların ’’Huysuz Naziler’’ olarak tasvir edil¬mesini eleştirdi. Dizinin yayından kaldırılması da istendi.
İstanbul Beykoz’daki eski bir ayakkabı fabrikasında oluşturulan sette çekilen dizinin ilk bölümü 24 Kasım’da TRT 1’de yayınlandı. Dizide, Almanya’ya göç etmiş bir Türk ailenin hikayesi konu ediliyor ve başrolleri Cezmi Baskın, Gökhan Alkan, Müge Boz, Wilma Elles ve Serhat Özcan paylaşıyor.
Dizinin senaryosuna göre Köln kentinde yaşayan Türkoğlu ailesinin oğlu Osman, Almanya’da mühendislik tahsili görüyor ve aynı üniversitede okuyan Nina’yla aşk yaşıyor. Ancak tutucu bir kişi olan Osman’ın babası Rizeli dönerci Salih, bu ilişkiye karşı çıkıyor. Salih, çocuklarının Alman gençlerine uyup kendi değerlerinden uzaklaşmalarından korkuyor, ancak korktuğu başına geliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)