BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTürk bankalarına not----

Türk bankalarına not

Türk bankalarına not
09 Aralık 2013 - 16:50 www.finansgundem.com

Capital Intelligence, Yapı Kredi ve İş Bankası'na not verdi

Capital Intelligence, İş Bankası'nın finansal güç notunu düşürdü.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Capital Intelligence, Türkiye İş Bankası'nın finansal güç notunu, BBB+'dan BBB'ye ve görünümünü 'negatif'ten 'durağan'a değiştirdi. CI, İş Bankası'nın yabancı para cinsinden uzun vadeli kredi notununBB+, kısa vadeli notunu B olarak teyit etti. Yabancı para cinsinden notların görünümü 'durağan' olarak korundu.   CI, İş Bankası'nın finansal güç notunu düşürmesine neden olarak düşen likiditeyi, yüksek maliyet yapısını ve azalan faaliyet karını işaret etti.
 

Yapı Kredi'nin notuna teyit
 

Capital Intelligence,Yapı ve Kredi Bankası'nın finansal güç notunu BBB-, yabancı para cinsinden kısa vadeli kredi notunu B olarak teyit etti.

Capital Intelligence, YKB'nin kredi notlarını teyit etti. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Capital Intelligence,Yapı ve Kredi Bankası'nın finansal güç notunu BBB-, yabancı para cinsinden uzun vadeli kredi notunu BB+ ve yabancı para cinsinden kısa vadeli kredi notunu B olarak teyit etti. Notların görünümleri 'durağan' olarak belirlendi.  CI, finansal güç notunun teyit edilmesine neden olarak güçlü sermaye pozisyonunu, devam eden güçlü varlık kalitesini işaret etti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)