BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTurizmciler ödemelere pandemi ayarı yaptı----

Turizmciler ödemelere pandemi ayarı yaptı

Turizmciler ödemelere pandemi ayarı yaptı
19 Kasım 2020 - 08:20 www.finansgundem.com

Erken rezervasyon indirimlerinin yarıştığı kasım ayı yeni bir kampanyaya sahne oldu. Turizmciler, kampanyalarına pandemi ayarı yaparak, ödemeleri erteleme seçeneğini devreye aldı

Bu yıl turizmciler, pandemi etkisini hesaba katarak, erken rezervasyon kampanyalarına pandemi ayarı çekti. Turizmci turisti ikna etmeye çalıştığı kadar kendini de korumak istiyor. Böylece şirketler, salgın nedeniyle bir iptal söz konusu olduğunda geri ödemeyi de minimuma indirmiş olacak.

Jolly, 2021 yılı Erken Rezervasyon Kampanyasını Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, CEO Mert Vardar ve tüm departman yetkililerinin de katılımıyla düzenlenen basın toplantısında açıkladı. Dünya’nın haberine göre Jolly, yaz erken rezervasyon dönemini 9 Kasım itibarıyla başlattı. Tatilin sadece dörtte birini şimdi ödeyip, kalanını tatile 3 gün kala tamamlayabilme fırsatının sunulduğu kampanyanda Jolly, yüzde 50’ye varan erken rezervasyon indirimleri, kesintisiz iptal hakkı ve fiyat farkı iade garantisi gibi imkanlar sunuyor.

ETS'de 2021 yazı için erken rezervasyon dönemi yüzde 50’ye varan indirimlerle başladı. Şirket bu yıl erken rezervasyonun cazip fiyat avantajlarına ek olarak ödemeleri de 4 ay erteliyor. ETS, böylece herhangi bir iptal durumunda para iadesi işlemlerini de en aza indirmeyi hedefliyor. Tek seferde yapılan ödeme işleminde ya da 3, 6 veya 9 taksitli işlemlerde geçerli olan ödeme erteleme fırsatı ile rezervasyonunu şimdi yapanlar hem az ödüyor hem de ödemlerine bahar döneminde başlıyor.

TOKİ’nin sattığı taşınmazlar için yeni ipotek kuralı

Asya borsalarında bir tek Çin pozitif

Amerikalıları Biden'ın zaferi değil Trump'ın gidişi mutlu etti

İflasını istedi! AirAsia Japan Kovid-19’a kurban

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)