BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTuristler Doğu Ekspresi zevkini turizm treninde yaşayacak----

Turistler Doğu Ekspresi zevkini turizm treninde yaşayacak

Turistler Doğu Ekspresi zevkini turizm treninde yaşayacak
25 Şubat 2019 - 09:52 www.finansgundem.com

Doğu Ekspresi'nin turizm treni olmaya başladığını ifade eden Bakan Mehmet Ersoy "Amacına uygun bir tren daha organize edelim. Hem Doğu Ekspresi vazifesini görsün hem de yeni amacına uygun bir turizm treni daha yapalım" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

- "Turizm trenlerinin dünya genelinde çok meşhur birkaç destinasyonu var. Bizim bu hattımız da çok rahatlıkla uluslararası bir turizm destinasyonu haline gelebilir. Turizm treniyle turistlerin tam taleplerini tamamıyla karşılayacak özellikte tren hizmete sokabilirsek yabancı turistin ilgisini çekme açısından da faydası olur"

- "Trenin turizme katkısını gerçekleştirmemiz lazım. Çok ciddi bir potansiyel var ve kendini ispat etti. Biz bunu şimdi tabii turizm treni olarak yapmıyoruz, eksik olan tarafı bu. Şimdi bizim bunu turizm treni haline getirmemiz ve çokta beklemememiz lazım. Kısa sürede bunu formülize edip hayata geçirmemiz, lazım ve yapacağız da"

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yaa gnçlk25 Şubat 2019 11:46

    hocam ne güzellikler var ülkemizde. ama turizm bakanı deniz kenarında otellere takıldı kaldı... koy koy gezen gemiler olabilir... akdenızde tur atan devlet+ozel sektor gemiler olabilir kktc ye kadar... kanyon gezileri olabilir karadeniz harıka... tarihi geziler olabilir şehir şehir konaklamalı... çiftçi hayatı yaşayan turistler olabilir koy hayatı 7 gun tatil ve çalışma... balık tutan turistler olabilir karadenızde gun gun her gun bir hayal hikayesi balık tut, çay topla, kanyonda eşkket tepsinde gez, derekenarında 1 gun kamop gibi. yabancıda para var, 7/24 luks hayat yapmak masraflı, sende normal kır hayatı diyip luksden doğaya al adamı :D daha mutlu oluyor yabancı zengın öyle hayatta... ahhh ahh turizm bakanı ne eder bu cennet vatanda ? şaşıyorum ...